Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nevjerovati

Što mislite koliko godina ima ova žena?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako ući u stariju dob, a zadržati mladolik izgled, stvar je s kojom se svatko prije ili poslije mora suočiti. Amerikanka Annette Larkins ima 70 godina i ona o tome ne mora razmišljati, jer drugi razmišlja o njoj.

Zvuči nevjerojatno, ali osoba s fotografije uistinu ima 70 godina, a kad šeta s 54-godišnjim suprugom u javnosti, svi misle kako mu je ona - kći!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čudo prirode Stari li ta žena? Ne zezamo se s vama, ovoj je manekenki PEDESET godina! Slika nije dostupna Kao treptaj oka Pogledajte dirljivi video koji će vas podsjetiti koliko je život kratak i vrijeme dragocjeno

>> Pogledajte kako je 90-godišnja SUPERBAKA odala počast Whitney Houston

Larkin, međutim, tvrdi kako se ne radi o nikakvim estetskim zahvatima, već ta dama s Floride svoju liniju drži isključivo povrćem koje uzgaja u vlastitom vrtu, tvrdi.

Gotovo sve u njezinom zelenom vrtu je jestivo i ona je svaku biljku sama uzgojila. 'Moja prehrana se sastoji od voća, povrća, orašastih plodova i sjemenki', ističe Larkin, a prenosi ABC News.

Prvo je krenula kao vegetarijanka, a prije 27 godina, Larkin je otišla i korak dalje te je postala i vegan, odnosno svu hranu jede sirovu i nikad je ne kuha. Njezin suprug sada žali što nije išao njezinim stopama, jer on ima čitav niz zdravstvenih problema.

'Jako sam vedra i imam puno energije... dižem se oko 5:30 ujutro i otad sam na nogama i spremna za svakodnevne aktivnosti', rekla je. Njezin suprug se u potpunosti slaže. 'Ona je nevjerojatna osoba. Čovječe, mislim stvarno. Radi sve, sklapa sama računalo, izrađuje svoju odjeću, uzgaja svoju hranu i priča tri jezika. To je nevjerojatno', zaključio je njezin suprug.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene