Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dalaj-lama tijekom svog je govora na američkom sveučilištu Brown nasmijao svoju publiku.


Naime, Dalaj-lama je tijekom svog obraćanja publici na sveučilištu Brown na Rhode Islandu htio poručiti da, ukoliko se ne slažu s onim što on govori, svu njegovu priču jednostavno zaborave, piše Daily Mail.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović, Milan Bandić (Igor Šoban/PIXSELL) Citirala Thompsona i Bulića: Pjevala mu je, slala tortu, a sad je isplivao i nadahnut govor Predsjednice na Bandićevu rođendanu Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Nisu skrivale bijes: Publika ismijala slavne sestre zbog besramne laži koju su izgovorile na pozornici

>> Dalaj-lama treći puta u Sloveniji: 'Čovjek mora ostati optimističan'

Obzirom da je stenograf pisao izjave Dalaj-lame, jer je govor pratilo oko 5600 ljudi, od kojih su neki predavanje pratili putem ekrana, zbunio se na tu posljednju izjavu. Dalaj-lama kazao je 'forget it', međutim, kazao je to tako da je zvučalo kao F*** it, pa ju je stenograf tako i protumačio.

Kasnije se sveučilište Brown ispričalo zbog pogreške svoga stenografa i kazalo kako je neupitno što je Dalaj-lama zapravo poručio. Kompletnu izjavu poslušajte u priloženom videu i prosudite sami što je Dalaj-lama uistinu rekao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook