Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dalaj-lama tijekom svog je govora na američkom sveučilištu Brown nasmijao svoju publiku.


Naime, Dalaj-lama je tijekom svog obraćanja publici na sveučilištu Brown na Rhode Islandu htio poručiti da, ukoliko se ne slažu s onim što on govori, svu njegovu priču jednostavno zaborave, piše Daily Mail.

Vezani članci Inauguracija Zorana Milanovića Prvi govor predsjednika Zorana Milanovića: "Ovo je kuća za nas, za sve nas, za generacije koje dolaze" Kendall i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno

>> Dalaj-lama treći puta u Sloveniji: 'Čovjek mora ostati optimističan'

Obzirom da je stenograf pisao izjave Dalaj-lame, jer je govor pratilo oko 5600 ljudi, od kojih su neki predavanje pratili putem ekrana, zbunio se na tu posljednju izjavu. Dalaj-lama kazao je 'forget it', međutim, kazao je to tako da je zvučalo kao F*** it, pa ju je stenograf tako i protumačio.

Kasnije se sveučilište Brown ispričalo zbog pogreške svoga stenografa i kazalo kako je neupitno što je Dalaj-lama zapravo poručio. Kompletnu izjavu poslušajte u priloženom videu i prosudite sami što je Dalaj-lama uistinu rekao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook