Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putnici na redovnom letu Finnaira iz Helsinkija za New Delhi ugodno su bili iznenađeni kada im je osoblje zrakoplova pripremili posebnu plesnu točku povodom Dana Republike Indije.


Video prikazuje nasmijano osoblje kako izvodi, očigledno, dobro uvježbanu boolywoodsku koreografiju, a u dva dana taj je video pogledan više od 1,3 milijuna puta.

Vezani članci Lokalni pljusak Našli se točno na granici lokalnog pljuska i snimili nevjerojatan prizor Ples na lijesu Zaplesala na lijesu pokojnika, ljudi komentiraju: ''To se zove posljednji ispraćaj!''

Ova ideja pala je na pamet stjuardesi Heleni Kaartinen koja je uz pomoć svoje prijateljice bivše indijske stjuardese osmislila koreografiju, piše Daily Mail. 'Bio je to odličan način da odamo poštovanje', rekla je Helena. Dodala je kako je osoblje željelo pokazati svojim putnicima iz Indije da poznaju njihovu kulturu.

Neki će reći kako je ovo obična korporativna propaganda, neki će reći da su zaista željeli odati počast Indiji, no sve u svemu mora,o im priznati da su se potrudile kako bi izvukle osmijehe na licima svojih putnika.