Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodan razgovor za posao

'Stavite vrećicu na glavu i možda vas zaposlimo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tražiti posao zna biti stresno, no za jednu je Britanku bilo i veoma neugodno. Na intervjuu za posao rečeno joj je neka stavi papirnatu vreću preko glave zbog brojnih tetovaža i piercinga.

23-godišnja Hayley O'Neil po tijelu ima 30 tetovaža i piercinga, a osim savjeta da stavi vrećicu na glavu, ponuđena joj je i opcija da stane iza zida, kako je ne bi gledali. S intervjua je izašla u suzama. Mogući poslodavac je razgovor završio pitanjem tko bi je zaposlio kada izgleda tako kako izgleda.

Pročitajte i ovo Konobar Nitko neće? Ugostitelj konobarima nudi plaću od 11.000 eura: "Nema radne snage" Slika nije dostupna Foto: Rasječeno je lijepo? Prosudite sami

'Osjećala sam se poniženo. Nisam mogla vjerovati što muškarac govori. Mogu izvaditi piercinge, ali onda izgleda još gore. Pitao me da li mislim kako bi imala veće šanse ako bi stala iza zida ili stavila papirnatu vrećicu na glavu. No, onda se povukao i rekao da se nada da se ne osjećam uvrijeđeno. Govorio je kao da prolazim kroz određenu fazu, ali to je moj životni izbor, to sam ja', rekla je Hayley, koja je svoju prvu tetovažu dobila na poklon od majke za 18. rođendan, piše Telegraph.

>> Bizarna uspomena: Tetovaža sa sinovim pepelom

Glasnogovornik tvrtke je negirao neprikladne primjedbe tijekom razgovora. Tvrdi da koriste samo provjerene metode kod intervjuiranja potencijalnih radnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene