Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bačvica koju ćeš obožavati

Staropramen Cool Barrel: Sve što trebaš za uživanje u pivu obavijeno vintage šarmom

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Bačvica 21. stoljeća učinit će svako druženje jedinstvenim uz savršeno rashlađeno Staropramen pivo i omiljenu glazbu

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>  Bogata povijest i tradicija proizvodnje piva sadržani su u imenu Staropramen. Na samim počecima, prije no što su se pojavile moderne i masivne čelične bačve, Staropramen pivo fermentiralo se u velikim drvenim bačvama. Još od tada, bačva je postala simbol proizvodnje piva. No, ta ista bačva nikad nije ušla u domove ljubitelja piva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE BIO OZNAČEN Povlači se omiljeno piće mnogih: Budite oprezni, sadrži neoznačeni sastojak! Ovogodišnja proslava Oktoberfesta - 2 za sve ljubitelje pive FOTO Kakvo veselje! Nakon duge dvije godine pauze ponovno održan Oktoberfest

Do sada...

PR PR

Staropramen Cool Barrel novi je ultimativni gadget kojeg će cijeniti svi pravi pivoljupci. Kao spoj vintage detalja i moderne tehnologije pružit će ti jedinstveno iskustvo uživanja u omiljenom pivu.

U najcool bačvici nalazi se hladnjak dovoljno velik da na savršenoj temperaturi čuva 12 Staropramen piva. Pritom ćeš na njoj moći otvoriti i odložiti Staropramen, slušati glazbu putem ugrađenih bluetooth zučnika i napuniti mobitel.

PR PR

Staropramen Cool Barrel stvoren je da svako druženje učini jedinstvenim.

Ako želiš da Cool Barrel krasi tvoj dom, sve što trebaš napraviti je sudjelovati u Staropramen nagradnom natječaju. U svom domu pronađi savršeno mjesto za Staropramen Cool Barrel. Označi ga krugom na kreativan način i fotografiraj. Krug možeš nacrtati, napraviti od pivskih čepova, limenki, šišarki hmelja, držeći se za ruke… pusti mašti na volju! Pošalji nam fotku do 7. ožujka i objasni zašto je baš to najbolje mjesto za Cool Barrel.

PR PR

Staropramen će troje sretnika nagraditi Staropramen Cool Barrelom, a još desetero će osvojiti po jedan paket Staropramen piva.

Pivska bačvica za 21. stoljeće san je svakog pivoljupca. Vrijeme je da ga i ti pokušaš ostvariti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene