Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budući da su sudionici posve neobičnog testa sigurnosti preživjeli, valjda će se i turisti usuditi stati na njega.


Kako bi svima dokazali da je stakleni most, postavljen na 300 metara visine, u potpunosti siguran, vlasnici nacionalnog parka Zhangjiajie u kineskoj pokrajini Hunan pozvali su zainteresirane da ga tuku maljevima.

Vezani članci Josip Borić, Nikola Grmoja i Hrvoje Krešić O miševima, vicevima i AP-u: HDZ-ovac i Mostovac odmjerili snage, glavna državna odvjetnica nema razloga za brigu Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Frcale su uvrede na Antikorupcijskom vijeću: Plenković sve nazvao predstavom, a Zekanović se pobrinuo da tako i bude

I doista, brojni su u utorak po njemu udarali iz sve snage, a naposljetku su organizatori preko mosta prešli i terenskim vozilom u koje se natrpalo čak jedanest ljudi.

Most u nacionalnom parku Zhangjiajie dizajnirao je izraelski arhitekt Haim Dotan, a u 'promet će biti pušten' tijekom srpnja.

U njega je uloženo 69 milijuna dolara, a u svijetu će biti prepoznat i kao najduži postojeći stakleni most. Most je širok šest metara, dugačak 430, a na njemu će se istovremeno moći kretati oko 800 ljudi.

Ploče po kojima su volonteri tukli sastoje se ot tri staklena sloja, a svaki je od njih debeo 0.6 inča. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju