Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaljubljenom je srednjoškolcu internetska publika u virtualni imenik upisala utješnu peticu iz zalaganja.


Jedan do ušiju zaljubljeni kineski srednjoškolac zaprosio je svoju profesoricu, pa na grub način naučio životnu lekciju da ljubav gdjekad boli.

Vezani članci Slika nije dostupna Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće Slika nije dostupna Vjerujete li u bajke? Oženili su se čim su se prvi put uživo ugledali

Naime, atraktivnoj prosvjetnoj radnici se njegova bračna ponuda nije nimalo svidjela, što je iskazala vikom, ali i tako što je pregazila buket te nogom srušila zvučnik iz kojeg je dopirala romantična pjesma Terese Teng "The Moon Represents My Heart".

"Što ne valja s tobom? Imam dečka. Ne trati mi vrijeme!", odvratila je profesorica učeniku, kojem je tamošnja internetska publika u virtualni imenik upisala utješnu peticu iz zalaganja. 

Eto, većinu je gledatelja dojmila njegova hrabrost, kao i to što je prosidbu odradio prema "pravilima struke". Zaljubljeni je mladić uz cvijeće kupio i prsten (navodno dijamantni), ali i okupio prijatelje koji su se pobrinuli za ugođaj te transparent na kojem je stajalo "Profesorice Li, volim vas. Udajte se za mene"

(YouTube snimka)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju