Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Specijalist digitalnog marketinga - certificirano školovanje s upisom u radnu knjižicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Program Web Marketing Akademije obuhvaća 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati (2 i pol mjeseca).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Web marketing akademija Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga Slika nije dostupna Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga

Digitalni je marketing jedan od ključnih kotačića u savršenom mehanizmu današnjeg poslovanja. Korištenje digitalne tehnologije jednako omogućuje i maloj tvrtki i korporaciji online vidljivost koja je  ključna za prodaju roba i usluga.

S tehnikama digitalnog marketinga, kao što su search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM), Google Analytics, PR marketing, e-commerce marketing, social media marketing (SMM), e-mail marketing, upoznajemo se i savladavamo ih kao napredni korisnici na Web Marketing Akademiji koja postaje vaše glavno sučelje za napredovanje u profesionalnom smjeru.

UPISI u 14. generaciju Web Marketing Akademije otvoreni su do kraja travnja, a predavanja počinju 8. svibnja.

Program Web Marketing Akademije obuhvaća 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati (2 i pol mjeseca). Na svakom predmetu, dva dana, predaje stručnjak za to područje digitalnog marketinga, od čega se prvi dan bazira na teoriji, dok je drugi predviđen za praktičan rad sa svakim polaznikom ponaosob, ovisno o njegovom predznanju. Dobrodošle su osobe koje tek tapkaju kroz digitalni marketing, kao i iskusniji polaznici koji žele proći najnovije ekspertize i trendove.

Zajednica Web Marketing Akademije involvirana je na forumu za pitanja i odgovore, Znatko, gdje se može uključiti svatko kome je potrebno znanje ili želi podijeliti svoje. Tijekom školovanja, polaznici će dobivati domaće zadaće koje će rješavati na Znatku čime će utvrditi svoje znanje i izbrusiti svoje vještine. Također, Znatko je platforma koja polaznicima služi za kontaktiranje predavača i nakon završenog školovanja kako bismo i dalje pružili potrebnu pomoć.

10 dvodnevnih seminara o digitalnom marketingu

Web Marketing Akademija nudi mogućnost pohađanja pojedinačnih seminara, od kojih svaki traje dva dana (10 školskih sati), a predavanja se odvijaju u popodnevnim satima (od 17:00 – 21:00 h). Svaki je seminar koncipiran kao zasebna cjelina digitalnog marketinga i vodi ga stručnjak za to područje čija je tendencija polaznike osposobiti za samostalni rad uz praktične vježbe.

Certifikat

Po završetku školovanja po programu Specijalist digitalnog marketinga (100 šk. sati) ili nakon odslušane određene cjeline (10 šk. sati), polaznici dobivaju certifikate koje mogu upisati u e-radnu knjižicu.

Ekstra bonus

Do kraja tjedna (nedjelja, 9.04.) čitateljima omogućujemo popust od 20% na upise u cjeloviti program Web Marketing Akademije, kao i na pohađanje pojedinačnih seminara. Nezaposlene osobe i studenti zadržavaju pravo na popust od 25% tijekom cijele godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene