Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nema tog kluba kojem je bezuvjetno vjerovao, para koji nije "podebljao" iksom.


Ukoliko se već neko vrijeme zabavljate klađenjem, pogađanjem sportskih rezultata od madagaskarske treće lige do islandskog kupa, zasigurno ste više puta mijenjali taktiku kako biste pronašli dobitnu formulu.

Vezani članci Kockanje, ilustracija - 2 Zastrašujuća ispovijest: "Lani u 11. mjesecu dotaknuo sam dno, s 90 kilograma pao sam na 68..." Slika nije dostupna Kaćunko: Čujemo se kad osvojim 26 milijuna kuna!

Pokušavali ste vjerojatno sa "zicerima", tražili iznenađenja ogromnog koeficijenta, razmišljali o tome je li vam isplativije igrati kombinator ili, kako se to žargonski lijepo kaže, udariti jedan par u glavu. 

Pokušavali ste možda i s dojavama, čitali što drugi savjetuju po forumima i svejedno - da pogodimo - često dane završavali uz onu čuvenu kladiteljsku žalopojku "sve pogodim i onda padnem na jednom paru".

Ipak, da postoji taktika nade za sve ljude što se klade, otkrio je listić uplaćen u Podgorici u subotu. Majstor od zanata je tog dana pogodio čak 19 parova, pa je sutradan došao dobitak od jedanaest kuna.

Nema tog kluba kojem je vjerovao, para koji nije "podebljao" iksom, što se na kraju pokazalo vrlo mudrim. Za razliku od nas, njemu se nije dogodio "Ludogorec", prvi na tablici protiv šestog kojem "ne trebaju" bodovi.

Gledajmo i učimo.