Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLA STOLJEĆA ISKUSTVA

Somfy - ono što vaš dom treba!

Somfy
Somfy
Somfy, svjetski prepoznat brend na području automatizacije kućnih uređaja i izgradnje pametnih sustava za pametne kuće slavi svoju zlatnu obljetnicu. S pola stoljeća iza sebe zaključili smo da nam je potreban estetski makeover stoga smo svoje proizvode i usluge odlučili prezentirati u ruhu nove Internet stranice!

Ono što dobivate odabirom Somfyja je prepoznata kvaliteta, iskustvo ali i držanje koraka s trendovima te ponuda inovativnih rješenja što nas stavlja siguran korak ispred konkurencije.
Tri inovacije na koje smo ponosni su:

- io-homecontrol ®: novi standard bežične komunikacije i sigurnosti za zgrade. Lako je dostupan, nadogradiv i jednostavan za upravljanje, čak i na daljinu.

- TaHomA ®: intuitivno i za korisnika jednostavno sučelje za programiranje, upravljanje i kontrolu sve opreme u kući preko interneta putem računala, pametnog telefona, tableta ili Amazon Alexa kroz IFTTT.

- Isolation Dynamics ™: rolete i ostala sjenila u kući djeluju automatski uzajamno s okolišem sa svrhom uštede energije.

Stalni rad na unaprjeđenju naših sustava i ponudi novih proizvoda naša je misija od koje ne odstupamo - sve da učinimo Vaš život i život vaše obitelji lakšim i udobnijim!

Somfy Somfy

Kroz 50 godina tradicije Somfy se profilirao kao vodeći brend na području motora, automatskih sustava, rješenja za sve vrste zaštite od sunca, vanjskih vrata, sustava zaštite i regulatora temperature.

Pri opremanju vašeg stana, kuće ili vikendice promislite o instalaciji motoriziranih kućnih uređaja jer time ostvarite višestruku korist. Primjerice, radom roleta ili grilja moći ćete upravljati iz udobnosti Vaše fotelje putem daljinskog upravljača ili pametnog uređaja, a ako ste ljubitelj rutine jednostavno stvorite scenarij rada tih uređaja da se aktiviraju dinamikom kojom želite, a sustavu pristupate putem korisničkog imena i lozinke.

Također, Somfy čini Vaš dom sigurnijim uz stvaranje „simulacije prisutnosti“. Usklađivanjem rada Vaših uređaja stvorit će se dojam aktivnosti u prostoru, a vi ćete imati uvid u rad uređaja i unositi promjene putem vašeg pametnog uređaja.

„Mozak“ ove tehnologije je TaHoma® aplikacija koju instalirate na svoje računalo, pametni telefon, tablet ili Amazon Alexa. Jedino što vam je potrebno je Internet veza.

  Somfy Somfy

Kad je kvaliteta u pitanju ne pristajemo na ništa manje od savršenstva! Zato su svi naši proizvodi, pogotovo motori, testirani i provjereni u najekstremnijim uvjetima, te sadrže dugogodišnje jamstvo: 5 godina za motore, automatske jedinice, dodatke i alarmne sisteme, i 3 godine za motore za dvorišna vrata i automatske jedinice.

Unesite tehnologiju u vaš dom – odaberite Somfy!

Za više informacija i izradu personalizirane ponude obratite nam se: Somfy predstavništvo za Hrvatsku.

BFT- ADRIA d.o.o.
Obrovac 39
51218 Dražice
Tel:051/502-640
Fax:051/502-646
e-mail: sasa.moric@somfy.com
http://www.somfy.hr/

Pictures copyright © 2015, Somfy SAS

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene