Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među lutkama

Nestala krajem ožujka: U poštanskoj pošiljci pronađeno tijelo žene!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošiljka veličine 4 kvadratna metra poslana je na put dug gotovo 400 kilometara, a Japanski mediji pišu kako je u njoj pronađeno tijelo nestale 29-godišnje medicinske sestre, Rike Okada.

Japanska je policija pokrenula istragu zbog ubojstva nakon pronalaska pošiljke nekolicine plastičnih lutaka prirodne, ljudske veličine, poslane iz Osake u grad na zapadu Japana, Hachioji.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Audrii Cunningham Užas u Teksasu Djevojčica (11) nestala na putu do škole, njezino tijelo pronađeno u rijeci

Prema policijskom izvješću jedna od lutaka je zapravo prava žena, a policija sumnja kako se radi o tijelu žene koja je nestala krajem ožujka.

VIDEO Tata ih trenira da budu najsnažniji na svijetu

Pošiljka veličine 4 kvadratna metra poslana je na put dug gotovo 400 kilometara, a Japanski mediji pišu kako je u njoj pronađeno tijelo nestale 29-godišnje medicinske sestre, Rike Okada.

U opisu pošiljke stoji kako je poštarina plaćena unaprijed na ime Rite Okada, a plaćena je njezinom kreditnom karticom.

Nalazi obdukcije pokazuju kako je Okada podlegla nekolicini ubodnih rana, te kako nema naznaka pružanja otpora. Još jedan sumnjivi trag u istrazi ovog ubojstva je činjenica da je njezina prijateljica iz osnovne škole uhićena pri ulasku u Kinu s njezinom putovnicom.

VIDEO 'Bio sam u lovu u šumi i onda sam ugledao tog stvora'

Policija je naišla na još jedan sumnjivi podatak. Naime, njezina školska prijateljica živjela je nekoliko kilometara od mjesta na kojem je pošiljka s tijelom Rike Okada pronađeno.

Istraga je još uvijek u tijeku, a zanimljiv podatak je i taj da je Okada, prije nego je proglašena nestalom, na svojem Facebook profilu napisala kako će se susresti s prijateljicom koju nije vidjela 10-ak godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene