Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometne opasnosti

Nevjerojatna snimka s križanja u New Yorku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi znamo da je promet opasan i da treba imati oba oka otvorena tijekom vožnje, no gledajući ovu snimku ne možete ni prebrojiti koliko se ljudi na tom križanju zaista našlo u životnoj opasnosti.

Riječ je o projektu umjetnika Rona Gabriela naziva '3-Way Street' ili Trosmjerna ulica. Snimao je svakodnevno stanje na križanju na Manhattanu, na 28. Ulici i Park Avenue i pokrenuo veliku raspravu na internetu o potrebi za povećanjem sigurnosti u prometu što mu je i bio cilj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Na snimci se naime vidi da većina vozača, a posebice biciklisti, jednostavno zanemaruju prometna pravila. No, ništa bolje se ne ponašaju niti pješaci. Gledajući zapravo pred koliko opasnosti se nalazimo svaki dan, nesreće u prometu ne iznenađuju. No, kao i u svemu, potrebno je samo malo tolerancije.

3-Way Street from ronconcocacola on Vimeo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene