Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sivilo svakodnevice

Slika svijeta kakvu stvara podsvijest pod stresom...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li ikada doživjeli da vam depresivna okolina pokvari raspoloženje, npr. kada krenete veselo kući s posla, no ono što na putu upiju vaša osjetila počne deprimirati?

Upravo to je želio svojim snimkama zabilježiti autor priložene video snimke.

Pročitajte i ovo Avion Drama na nebu Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni Peđa Grbin - 2 pobuna u zagrebačkom ogranku Problemi u SDP-u: Na sjednici riješena jedna mini kriza

Pokušao je snimiti i na sugestivan način montirati situacije i prizore iz svakodnevice koje naša osjetila zabilježe, a da mi toga uglavnom nismo svjesni, no koje podsvjesno itekako mogu utjecati na naše misli i raspoloženje, pogotovo ako ne možemo svladati sveprisutni stres.

Cilj snimke je, kaže autor, da prepoznamo oko sebe ono što nas deprimira kako bi što jasnije mogli vidjeti i od toga odvojiti prizore, motive, emocije i doživljaje koji nas tjeraju naprijed te se usredotočiti na pozitivnu akciju i optimizam.

Pogledajte video!


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene