Valentinovo nas podsjeća da za one najvažnije životne trenutke uvijek treba naći vremena – trenutke ljubavi.

Galerija


 Zato kreirajte posebnu romantičnu atmosferu, obradujte svoje voljene finim vinom, pralinama, prekrasnim cvijećem ili priredite malu slatku večeru s muffinima za desert. Tjedan za zaljubljene u svim Lidlovim trgovinama inspirirat će vas odličnim idejama za prigodan poklon.

PR
PR

Vezani članci Najviše zagađenih jama i špilja ima u Istri i Šibensko kninskoj županiji Spas za pola izvora pitke vode u Hrvatskoj: Akcije čišćenja jama i špilja udvostručile su se od proljeća Slika nije dostupna Pet valentinovskih klišeja: Hoćete li 'pasti' na njih?

Od ponedjeljka, 11. veljače, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći odličnu ponudu poklona za Valentinovo, i to naravno, po najboljim cijenama. U Lidlu se možete opskrbiti silikonskim kalupima za muffine u različitim oblicima, tu je i raznovrsna ponuda najukusnijih pralina i bombonijera, vina, parfema, kozmetike, satova, pidžama, šalica s ljubavnim motivima, kao i velik izbor kvalitetnog i atraktivnog donjeg rublja. U duhu Valentinova Lidl je pripremio i veliku ponudu cvijeća - rezani tulipani, buket od deset crvenih ruža, prekrasne orhideje, aranžman u srcu, sukulenti te razno cvijeće u teglicama inspirirano ljubavlju koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

PR
PR

Očekuje vas sve što vam je potrebno za nezaboravno Valentinovo koje će ugrijati srca, i podsjetiti vas zašto ste baš uvijek raspoloženi za ljubav.