Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LIDL

Slavimo ljubav

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +2 PR Galerija 1/7 >>
Valentinovo nas podsjeća da za one najvažnije životne trenutke uvijek treba naći vremena – trenutke ljubavi.

 Zato kreirajte posebnu romantičnu atmosferu, obradujte svoje voljene finim vinom, pralinama, prekrasnim cvijećem ili priredite malu slatku večeru s muffinima za desert. Tjedan za zaljubljene u svim Lidlovim trgovinama inspirirat će vas odličnim idejama za prigodan poklon.

Pročitajte i ovo PR oglas OKUSI SVIJETA Ante Radonić, astronom U planetariju Osim što je Valentinovo, večeras je poseban događaj što se tiče Mjeseca i Jupitera: Astronomom objasnio o čemu se radi

PR PR

Od ponedjeljka, 11. veljače, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći odličnu ponudu poklona za Valentinovo, i to naravno, po najboljim cijenama. U Lidlu se možete opskrbiti silikonskim kalupima za muffine u različitim oblicima, tu je i raznovrsna ponuda najukusnijih pralina i bombonijera, vina, parfema, kozmetike, satova, pidžama, šalica s ljubavnim motivima, kao i velik izbor kvalitetnog i atraktivnog donjeg rublja. U duhu Valentinova Lidl je pripremio i veliku ponudu cvijeća - rezani tulipani, buket od deset crvenih ruža, prekrasne orhideje, aranžman u srcu, sukulenti te razno cvijeće u teglicama inspirirano ljubavlju koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

PR PR

Očekuje vas sve što vam je potrebno za nezaboravno Valentinovo koje će ugrijati srca, i podsjetiti vas zašto ste baš uvijek raspoloženi za ljubav.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene