Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Atraktivna je Aguirre do zvjezdanog statusa došla doslovno zahvaljujući alkoholu i tragediji koju je zamalo izazvala.


Lorena Daniela Aguirre, 18-godišnja studentica, upravo je postala golema zvijezda u Meksiku premda nije učinila baš ništa čime bi se mogla hvaliti.

Vezani članci Emily Ratajkowski Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga" Policajci u New Yorku autom su krenuli na prosvjednike Kaos u SAD-u: Šokantna snimka na kojoj policija gazi prosvjednike obilazi svijet

Baš naprotiv, mlada je dama prije desetak dana udarila u nekoliko parkiranih vozila tek što je pijana nekako uspjela zaobići oca s bebom u rukama.

Potom se opirala uhićenju, a kada je napokon postala svjesna da joj policijska postaja ne gine, posegnula je za novčanikom i policajcu ponudila mito od četrdesetak kuna.

Upravo joj je taj čin i donio nadimak 'Lady100pesos' koji će je pratiti do kraja života, po svemu sudeći života pod svjetlima reflektora.

Naime, samo koju minutu nakon što je lokalna televizijska postaja emitirala prilog o njoj, Aguirre je zapalila tamošnje društvene mreže čemu svjedoče i dva sljedeća podatka: 

Video njezinog obračuna s policijom do danas je pogledan 2,5 milijuna puta, a na Facebooku se pojavilo i nekoliko stranica na kojima se okupilo više stotina tisuća ljudi.

Jasno, neki su te stranice stigli kako bi izrazili bijes zbog toga što je učinila, neki kako bi se dobro sprdali s njezinom velikodušnom ponudom policajcu, ali neki i zato kako bi joj se udvarali.

Da se ne lažemo, zvjezdanom statusu mlade dame definitivno je pomogao i njezin atraktivni izgled, koji je mnogima omogućio da se naglo zaborave na to da je jedna beba mogla smrtno stradati.

Dapače, otišlo je toliko daleko da je joj je nekoliko brendova ponudilo suradnju, a ako je za vjerovati listu Excelsior, za nju se zainteresiralo i uredništvo tamošnjeg izdanja Playboya!

Istina, Aguirre se prije par dana u jednom intervjuu ispričala, ali samo će vrijeme dati odgovor je li naučila lekciju. Na slavu se očito brzo prilagodila, djevojka je u međuvremenu, piše El Universal, već organizirala davanje autograma obožavateljima u Ciudad de Méxicu.

Iza rešetaka je, dodajmo, provela sveukupno osam sati, a puštena je na slobodu uz jamčevinu od 186 tisuća kuna.

Poslušajte u nastavku pjesmu koju su joj posvetili nekakvi zafrkanti, ali i pogledajte kadrove iz lokalnog kluba u kojemu su ljudi bacali novčanice od 100 pesosa dajući tako jednom neodgovornom ponašanju notu u kojoj je izostalo kritike ili osude.