Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoposluživanje

Skockan i u odijelu ukrao 2.700 eura iz blagajne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosna kamera u dućanu s odjećom u njemačkom gradu Rostocku, uhvatila je muškarca u sivom odijelu, kako se iz blagajne 'časti' s eurima, a sve dok prodavačica ne obraća pažnju na njega.

Incident je zabilježen prije tri dana, a policija još uvijek identificira drskog lopova i moli lokalno stanovništvo za pomoć pri njegovom pronalasku. Sredovječni muškarac, poslužio se s 2.700 eura iz blagajne, dok 20-godišnja prodavačica Linda M. nije pazila na blagajnu, već pomagala mušterijama u odabiru odjeće, piše Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija Produženi vikend Pogledajte kako će raditi trgovine na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Ilustracija Uvođenje eura Natrpao kolica sladoledom pa ostao šokiran na blagajni: Dvojno iskazivanje cijena u dućanima zbunilo dio građana

'Odjednom u blagajni više nije bilo novca. odmah sam pozvala šefa i zajedno smo obavijestili i policiju', rekla je Linda. Prvo ju je lopov zamolio da mu pomogne pri odabiru, da bi se ubrzo predomislio, a prodavačica se nakon toga prebacila na dvije druge mušterije. 'Još uvijek ne mogu vjerovati koliko je drsko to što je učinio. Bilo je kao u filmu!', zaključila je prodavačica Linda.

Samo dan kasnije, još jedna krađa u istom dućanu, a ovog puta na djelu je uhvaćena žena s ukradenom odjećom u vrijednosti 800 eura. Linda je nakon toga odlučila više ne puštati iz vida niti jednu mušteriju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene