Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna snimka

Skinuo lisice i pobjegao iz zaključanog auta, lovili ga psima i helikopterima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Detroita u javnost je pustila snimku nadzorne kamere iz policijskog automobila na kojoj se vidi kako uhićeni muškarac skida lisice i bježi iz zaključanog policijskog automobila.

Video je snimljen u srpnju, na stražnjem sjedalu policijskog vozila.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

26-godišnji Quincy Alexander iz Detroita, uhićen zbog posjedovanja heroina i napada nožem na ženu, sjedio je na stražnjem sjedalu u zaključanom automobilu. U jednom trenutku ustima je s desne ruke skinuo lisice. U idućih nekoliko minuta uspio je i pobjeći kroz prozor policijskog automobila.

Sloboda ipak nije dugo trajala. Nakon trosatne potjere, u koju su bili uključeni i policijski psi i helikopteri,

Policajac kojem je Alexander pobjegao prvotno je suspendiran na tri dana, a kazna mu je naknadno ublažena na pismeni ukor.

Inače, u magazinu Provjereno novinar Edin Mahmuljin pokazao je kako izvući živu glavu u situacijama koje su pitanje života i smrti te pokazao scene za koje ste vjerojatno i vi mislili kako su moguće samo u akcijskim filmovima!

Kako pobjeći nekome tko vas prati, izvući se iz lisica ili pak ruku zavezanih konopcima, pogledajte u prilogu iz Provjerenog

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene