Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Shooster predstavlja Suprin novi Ellington Vulc model

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SUPRA predstavlja novi ‘high performance’ model Erika Ellingtona, redizajniran u aerodinamičnu, vulkaniziranu konstrukciju.

Ellington je izjavio: ‘ Jako mi se sviđa originalan model ! Ovisno o raspoloženju biram između vulkaniziranog modela ili modela s ‘cup’ potplatom. Često nosim Shot i Cubas tenisice pa sam zato i predložio vulkaniziran potplat za moj ‘Ellington’ model. Kada mi je sinula ideja, uzeo sam par svojih tenisica, odrezao potplat i stavio tenisicu navulkanizirani potplat. To mi je izgledalo jako dobro pa sam poslao sliku dizajnerima i ubrzo smo već imali nekoliko prototipa.’

Ellington Vulc’ prikazuje Ellingtonov dokazani stil u redizajniranom gornjištu izrađenom od antilop i mikro nubuk kože. Unutrašnjost napravljena od blago podstavljene Drillex mreže odbija vlagu te pridonosi ventilaciji dok potplat omogućava superioran grip i klasičan ‘board’ osjećaj.

‘Odlične su za skateanje’ dodaje Ellington. ‘Sviđa mi se visina ušica za vezice kao i izgled poluvisoke tenisice s funkcijom niskog modela čistog vrha. Model je zadržao atletski izgled u jednostavnijem ‘vulc’ stilu te je stanjeno gornjište, ne bi izgledalo dobro s dodatnim podebljanjima. To je gotovo ista tenisica, no na dva potpuno različita načina.’
Ellington Vulc dostupan je u Shooster trgovinama po cijeni od 659 kn.

* ERIK ELLINGTON
Erik Ellington je započeo svoj skaterski život u Anchorage-u, Aljaska, u vremenu nastanka skate parkova, velikih hlača i malih kotača, prije dolaska u Arizonu i ulaska u svijet sponzoriranih skateboardera sa sve većim Zero skatedoardima. Nakon što je naučio sve što je mogao, Erik osniva vlastiti brend unutar Baker Boys Distribution.

Supra je nezavisan multinacionalan lifestyle brend inovativne obuće. Osnovali su ga Angel Cabada i Scott Bailey u Južnoj Kaliforniji 2006.godine. Inspirirana strašću, SUPRA spaja modu, glazbu, skate boarding, umjetnost i ulicu kako bi dovela klasične siluete onima koji zahtjevaju unikatan dizajn.

Shredder Lizard King

Bit Skateboarding-a je u pronalaženju načina kako napraviti nešto novo, ili nešto staro na novi način. U doba copycats-a, Lizard King je uspio izboriti svoj kutak u skateboarding-u radeći trikove koje je volio, gdje je volio, a sve u vlastitom stilu.

Vodeći se time stvorili smo i potpuno novi Shredder niski model.
Uzeli smo klasičnu skate tenisicu , koju smo svi zavoljeli i prilagodili je Lizardovom ukusu i potrebama – potrebama modernog skatebording-a.
Novi potplat pruža vrhunsko prijanjanje i klasičan “board” osjećaj , lagano postavljena unutrašnjost tenisice sa Drilex mrežom pomaže održati vaša stopala suhim i hladnim i omogućava vrhunsko prijanjanje.

Saznajviše u obližnjem Shooster-u ili na www.shooster.hr

ADRESE:
Shooster

Zagreb

Arena centar
City Center One West
City Center One East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Westgate

Rijeka

Adamićeva 17
ZTC Rijeka


Velika Gorica

Trg kralja Tomislava 38

Split

PTC Joker
City center one

Pula

Portarata 8

Zadar

TC Relja

Koprivnica

Zrinskitrg 5


Karlovac

Stjepana Radića 21


Varaždin

Trg slobode 2

Osijek
USKORO – Kapucinska 35
Trg slobode 2
PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene