Obavijesti Video Pretražite Navigacija
In love with Coco?

Recept za dobro jutro: Šefa kuhinje ulovili kako usred emisije 'slaže bijelo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef je na stolu imao sav potreban pribor - od kreditne kartice pa do smotane novčanice od 500 eura.

Ľubomír Herko (36), šef čiju umiješnost u kuhinji gledatelji već nekoliko godina vjerno prate u jutarnjim emisijama na slovačkoj TV postaji Teleráno Markiza, mogao bi ostati bez posla zbog neviđene ludosti koju je izveo u utorak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Naime, Herko je uhvaćen kako 'slaže liniju' pomoću kreditne kartice (na stolu se našla i novčanica od 500 eura pripremljena za šmrkanje), a je li doista bio toliko nenormalan da usred emisije na stol postavi kokain, još uvijek nije jasno.

Kokain šmrču čak i u katedrali sv. Pavla

Većina izvora govori da se samo šalio i da je 'kokain' bio tek šećer u prahu, pa ako je tome doista i bilo tako, pitanje je hoće li šef sačuvati posao, baš kao i oni koji su dopustili da taj kadar vide gledatelji.

Naravno, osim što je prizor sam po sebi bio skandalozan, u međuvremenu se zbog kršenja zakona u slučaj umiješalo i tamošnje Vijeće za elektroničke medije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene