Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef je na stolu imao sav potreban pribor - od kreditne kartice pa do smotane novčanice od 500 eura.


Ľubomír Herko (36), šef čiju umiješnost u kuhinji gledatelji već nekoliko godina vjerno prate u jutarnjim emisijama na slovačkoj TV postaji Teleráno Markiza, mogao bi ostati bez posla zbog neviđene ludosti koju je izveo u utorak.

Vezani članci Kokain, ilustracija Europol: Nezapamćene količine kokaina i organizirani kriminal su na vrhuncu tijekom pandemije Zapljena splitske policije 01 Jedna od najvećih zapljena splitske policije u proteklih godinu dana: Oduzeto više od četiri kilograma heroina i skoro pola kile kokaina

Naime, Herko je uhvaćen kako 'slaže liniju' pomoću kreditne kartice (na stolu se našla i novčanica od 500 eura pripremljena za šmrkanje), a je li doista bio toliko nenormalan da usred emisije na stol postavi kokain, još uvijek nije jasno.

Kokain šmrču čak i u katedrali sv. Pavla

Većina izvora govori da se samo šalio i da je 'kokain' bio tek šećer u prahu, pa ako je tome doista i bilo tako, pitanje je hoće li šef sačuvati posao, baš kao i oni koji su dopustili da taj kadar vide gledatelji.

Naravno, osim što je prizor sam po sebi bio skandalozan, u međuvremenu se zbog kršenja zakona u slučaj umiješalo i tamošnje Vijeće za elektroničke medije.