Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dosad su samo dvije djelatnice odbile udovoljiti šefu te su u međuvremenu napustile tvrtku.


Šef jedne pekinške tvrtke kojem tamošnji mediji nisu naveli identitet prisilio je svoje djelatnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta.

Vezani članci Neboder za stanovanje Hrvatskog vojnog veleučilišta u Zagrebu - 1 Ministarstvo na sudu zbog maskirnog nebodera na vojnom učilištu: ''Investitor potražuje jedan dio radova koji nisu bili realizirani'' Post-COVID ambulanta KB-a Dubrava - 3 Komora medicinskih sestara zgrožena događajima u Dubravi: "To je suprotno svemu što sestrinski poziv jest"

Skandalozan "kolegij" počinje točno u devet i traje pola sata, a da nije samo mit, potvrdila je i snimka koja je u petak počela kružiti kineskim društvenim mrežama.

Dotični je gospodin u međuvremenu odbacio optužbe da je perverznjak, te je ritual nazvao sjajnom odlukom koja je pomogla da nestane emotivna udaljenost između nadređenih i zaposlenika.

Dapače otkad je uveo tu praksu, tvrdi, s djelatnicama se toliko zbližio da ga obasipaju porukama kada se zbog dužnosti nalazi izvan tvrtke, a priči je zanimljivo dodati i informaciju da su mu dosad samo dvije dame odbile udovoljiti zbog čega su napustile kompaniju koja se bavi prodajom uređaja za izradu piva.

Moraju li šefa u usta poljubiti i muški zaposlenici nigdje nije rečeno, kao što nije naveden podatak što na sve kažu partneri tih žena, znaju li uopće da njihove usne moraju svakog jutra dodirivati šefove.