Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Team building

Šef tvrtke prisilio djelatnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosad su samo dvije djelatnice odbile udovoljiti šefu te su u međuvremenu napustile tvrtku.

Šef jedne pekinške tvrtke kojem tamošnji mediji nisu naveli identitet prisilio je svoje djelatnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta.

Pročitajte i ovo Tony Fernandes Izazvao lavinu kritika FOTO Šef jedne kompanije mislio je da je dobra ideja objaviti bizarnu fotografiju sa sastanka: On je gol do pasa, dok drugi djelatnik ima pune ruke posla Ilustracija U malo više od dvije godine Direktor iz Preloga oštetio tvrtku za više od dva milijuna eura: Novac sebi isplaćivao na račun

Skandalozan "kolegij" počinje točno u devet i traje pola sata, a da nije samo mit, potvrdila je i snimka koja je u petak počela kružiti kineskim društvenim mrežama.

Dotični je gospodin u međuvremenu odbacio optužbe da je perverznjak, te je ritual nazvao sjajnom odlukom koja je pomogla da nestane emotivna udaljenost između nadređenih i zaposlenika.

Dapače otkad je uveo tu praksu, tvrdi, s djelatnicama se toliko zbližio da ga obasipaju porukama kada se zbog dužnosti nalazi izvan tvrtke, a priči je zanimljivo dodati i informaciju da su mu dosad samo dvije dame odbile udovoljiti zbog čega su napustile kompaniju koja se bavi prodajom uređaja za izradu piva.

Moraju li šefa u usta poljubiti i muški zaposlenici nigdje nije rečeno, kao što nije naveden podatak što na sve kažu partneri tih žena, znaju li uopće da njihove usne moraju svakog jutra dodirivati šefove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene