Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dosad su samo dvije djelatnice odbile udovoljiti šefu te su u međuvremenu napustile tvrtku.


Šef jedne pekinške tvrtke kojem tamošnji mediji nisu naveli identitet prisilio je svoje djelatnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta.

Vezani članci Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Prekidali su i mirili se, on je dobio dijete s drugom, a sada opet izmjenjuju strastvene poljupce Slika nije dostupna Možete li sebe zamisliti na ovakvom radnom mjestu?

Skandalozan "kolegij" počinje točno u devet i traje pola sata, a da nije samo mit, potvrdila je i snimka koja je u petak počela kružiti kineskim društvenim mrežama.

Dotični je gospodin u međuvremenu odbacio optužbe da je perverznjak, te je ritual nazvao sjajnom odlukom koja je pomogla da nestane emotivna udaljenost između nadređenih i zaposlenika.

Dapače otkad je uveo tu praksu, tvrdi, s djelatnicama se toliko zbližio da ga obasipaju porukama kada se zbog dužnosti nalazi izvan tvrtke, a priči je zanimljivo dodati i informaciju da su mu dosad samo dvije dame odbile udovoljiti zbog čega su napustile kompaniju koja se bavi prodajom uređaja za izradu piva.

Moraju li šefa u usta poljubiti i muški zaposlenici nigdje nije rečeno, kao što nije naveden podatak što na sve kažu partneri tih žena, znaju li uopće da njihove usne moraju svakog jutra dodirivati šefove.