Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IKEA

Saznaj što donosi prosinac u robnoj kući IKEA Zagreb

Ikea
Ikea
Tijekom prosinca, po mnogima najljepšeg mjeseca u godini, posjetitelji robne kuće IKEA Zagreb moći će svake subote i nedjelje uživati u brojnim aktivnostima. Neke od njih osobito će razveseliti mališane, a odraslima olakšati odabir namještaja i, ponekad prilično stresan, odabir blagdanskih poklona.

U subotu 09. i 16. prosinca povodom Late Night Shoppinga, robna kuća IKEA bit će otvorena do 23 sata navečer. Uz kupovinu do kasnih noćnih sati, Late Night Shopping donosi i niz uzbudljivih aktivnosti, među kojima su snježni facepainting, dječja blagdanska predstava te radionica izrade snježnih pahulja. Navečer će mališani moći uživati u pravom astronomskom doživljaju i promatranju Mjeseca teleskopom s IKEA parkirališta.

U sklopu Late Night Shoppinga, kupce očekuju i posebne ponude od 18 do 23 sata. Među njima je sniženje od 20 % na sav tekstil za dom i tepihe, ali i posebne ponude IKEA FOOD-a, poput mesne plate za četiri osobe od 99 kuna, koja će poslužiti kao dobra okrjepa u pauzi od kupovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prozirna montaža "Radnici podržavaju Putina": Rusijom se šire lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e Slika nije dostupna ''PIDŽAMA-PARTY'' Mnogima je to san, njima se posrećilo zbog snijega: Mećava ih zarobila u IKEA-i

Ikea Ikea


Nedjelje tijekom prosinca također donose pregršt adventskih radosti. Termin od 11 do 12 sati rezerviran je za božićnu predstavu u izvedbi Tvornice lutaka. Od 12 do 16 sati, profesionalni karikaturist izrađivat će karikature koje potom možete uokviriti i odnijeti kući ili ih nekome pokloniti za blagdane i dobro ga nasmijati. Moći ćete i uživati u besplatnoj degustaciji blagdanskih delicija, a brigu oko zamatanja poklona prepustiti stručnjacima u robnoj kući IKEA Zagreb.

Ikea Ikea


Adventske aktivnosti završavaju u subotu 23. prosinca
, kada mališane očekuju zabavne radionice izrade snježnih kuglica i čizmica kako bi sve bilo spremno za slatko iščekivanje blagdanskog darivanja. Na radionici izrade čestitki i ukrasa moći će dizajnirati vlastite dekoracije za božićno drvce, a veselo blagdansko druženje uljepšat će i prigodna božićna predstava.

U slučaju da se u robnoj kući tijekom vikenda, od 14 do 20 sati, nađete sa svojim mališanima, velika je vjerojatnost da ćete naletjeti na 'pravog' Djeda Božićnjaka.

Više informacija o adventskim aktivnostima i rasporedu pronađite na IKEA.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene