Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOKISHOP

Sat kao poklon: S ova tri modela nećeš pogriješiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme darivanja je pred nama, a mi ti donosimo 3 ultramoderna i kvalitetna sata koji su savršen poklon za svakog muškaraca

Dobar sat je nešto što svaki muškarac mora imati. No, mnogi nemaju novca da si priušte kvalitetan sat. Stoga danas donosimo listu od 3 sata koji su dokaz da se za dobar i kvalitetan sat ne mora izdvojiti bogatstvo. Ovi prestižni satovi zasjenili su mnogo skuplju konkurenciju i poznate brendirane modele. Predstavljaju savršen omjer cijene i kvalitete pa smo sigurni da ni sa jednim nećeš pogriješiti.

1. Elrad - elegantni sat s neobičnim brojčanikom

Pročitajte i ovo PR Resident PRO Sat s minijaturnom kamerom: Snimite sve zanimljive trenutke uz pomoć vrhunskog modnog dodatka DokiShop - Everett DOKISHOP Novčanik kao poklon: Evo tri prijedloga s kojima nećeš pogriješiti!

U ovaj vrhunski sat s fascinantnim brojčanikom zaljubit ćeš se na prvi pogled. Plijeni svojim neobičnim dizajnom i jednostavnošću. Donosi novu dimenziju u urarstvu. Savršeno leži na ruci i uklapa se uz skoro svaki outfit.

Dizajn i izrada: Elrad sat ima iznimno neobičan brojčanik. Za razliku od standardnih satova nema kazaljke, već vrijeme pokazuje na pola brojčanika. Sat pokreće kvalitetan japanski kvarcni mehanizam koji jamči maksimalnu preciznost. Upotpunjen je kvalitetnim i udobnim remenom koji je osiguran čvrstom i izdržljivom kopčom.

Funkcije: Možda nije bogat zanimljivim i korisnim funkcijama, ali sve to nadoknađuje svojim izgledom koji bez sumnje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Elrad sat može se naručiti preko njegove službene stranice gdje je trenutno u tijeku popust, a sat se dostavlja na kućnu adresu u roku od 2-3 dana.

Ocjena: 9,2/10

Za više informacija o satu Elrad klikni ovdje

2. Baudin - luksuzni sat

Ovaj model odiše luksuzom i klasičnim stilom. Savršen je spoj elegancije i muževnosti. Zadovoljava najviše urarske standarde i svojim zanosnim dizajnom nimalo ne zaostaje za puno skupljim i poznatijim satovima.

Dizajn i izrada: Vrhunska izrada od nehrđajućeg čelika dodatno doprinosi njegovoj eleganciji i definitivno ističe dobar modni ukus onoga koji ga nosi. Karakterizira ga unikatno stiliziran brojčanik s vrlo izdržljivim staklom. Upotpunjen je jednostavnim pletenim remenom.

Funkcije: U srcu sata kuca vrhunski kvarcni mehanizam. Osim vremena pokazuje i datum, a uz to ima i funkciju štoperice. Sa bočne strane brojčanika nalaze se krunica i dva gumba za podešavanje vremena, datuma i štoperice.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Luksuzni sat Baudin možeš naručiti na službenoj stranici. Cijena će se uskoro povećati zbog ograničenih zaliha, ali trenutno ga možeš naručiti uz popust od 50 %.

Ocjena: 8,9/10

Za više informacija o satu Baudin klikni ovdje

3. Aleho – elegantan i moderan luksuzni sat

Dizajneri ovog sata postigli su pun pogodak. Iznimno je tražen model sata koji se savršeno uklapa u svaki stil. Iz njegovog izgleda pomislilo bi da je u cjenovnom rangu najskupljih brandova satova, što ga čini još poželjnijim na svakom zapešću.

Dizajn i izrada: Zadovoljit će sve sportske tipove i one koje žele u svoju svakodnevicu unijeti dozu elegancije. Iznimno je čvrst i otporan na udarce. Ugodan silikonski remen je podesiv i izrazito udoban te ne smeta tijekom bavljenja različitim aktivnostima.

Funkcije: Ovaj model sata ne odudara od standardnih modela satova čija je osnovna funkcija pokazivanje vremena i u tome mu nema premca. Zbog njegova izuzetnog pokretačkog mehanizma nema više kašnjenja ni sekunde.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Aleho sat možeš naručiti na službenoj stranici s popustom od 50 %. Stiže na tvoju kućnu adresu kroz 2-3 dana.

Ocjena: 9,3/10

Za više informacija o satu Aleho klikni ovdje

Zaključak

Dobar sat nikada neće izaći iz mode! Čak i ako ga kupuješ kao poklon, sigurni smo da sa satom nikada nećeš pogriješiti.

Da taj isti sat ne mora biti skup da bi bio kvalitetan i moderan, dokazuju ova 3 sata koji zadovoljavaju najviše kriterije – estetiku, kvalitetu, funkcionalnost, pouzdanost i cijenu.

Dobra stvar je i da su svi dostupni na službenoj stranici DokiShop trgovine koja je relativno mlad brand, ali brand s vizijom. Nastoji revolucionarizirati online kupovinu i učiniti ju zabavnom, uzbudljivom te dostupnom za svakoga.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu, zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili svačiji ukusi.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Uz to statistike pokazuju da se čak 93% kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

>>> KLIKNI OVDJE za Elrad elegantni sat

>>> KLIKNI OVDJE za Baudin luksuzni sat

>>> KLIKNI OVDJE za Aleho moderni sat

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene