Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojio 1,5 milijuna eura

'Samo baba i ja znamo za novac!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenik koji je osvojio Jackpot od 1,5 milijuna eura, za dobitak je rekao samo svojoj supruzi. No, plan za raspodjelu novca već ima.

'Samo baba i ja znamo, nisam nikome rekao, bojim se, znate, jer novac kvari ljude. Ako bih im dao da raspolažu s tim, možda ih ne bi zanimala škola. Možda bi ostavili posao. Bojim se toga najviše, jer kad dobiju novac onda… znaš, misle da se ne treba truditi, ne treba raditi', rekao je umirovljenik za Blic Online.

Pročitajte i ovo Umirovljenik Zaslužuju bolje Predstavljena prva umirovljenička košarica: "Tu nema odjeće, obuće, nema poklona..." Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura"

Djed svojim unucima planira dati novac, ali samo ako završe fakultet. 'Rasporedit ću ga tako da bi svi nekako podjednako dobili, i djeca i unuci. Jednu sumu ću ostaviti djeci, tako da mogu raspolagati svojim dijelom, a dio unucima. Ja bih želio da završe svi fakultet. Kada završe fakultet, svojim dijelom mogu odmah raspolagati', rekao je umirovljenik.

Dodaje da je čitav život živio u sreći, i da jedino o čemu brine, to je budućnost njegovih potomaka. Zna da djeci i unucima ne može kupiti sreću, ali je uvjeren da će ih na ovaj način motivirati da sami krenu u potragu za njom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene