Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njena 14-godišnja kćer je rodila zdravu curicu Luciju.


29-godišnja Julia Elija iz Napulja postala je najmlađa baka u Europi. Djevojčica Lucija je rođena prije nekoliko tjedana, javlja srpski Mondo. To je prvo dijete 14-godišnje Ane, Julijine kćerke. Iako je sretna zbog 'titule' najmlađe bake,

Vezani članci Baka s Banovine koju je posjetio mladi volonter Baki s Banovine za oko zapeo mladi volonter: "Zgodan, još nije oženjen... Bio je kod mene četiri puta" Slika nije dostupna Sestre koje su najviše dojmili Parker i Karabatić!

Julija ipak priznaje da joj nije bilo lako prihvatiti trudnoću svoje kćerke. ' Željela sam drugačiju budućnost za kćer pošto dobro znam koliko je teško biti majka teenagerka. Povijest se u našem slučaju zapravo ponovila. O unuci se dosta brinem, jer ona je za mene kao druga kćerka.', kaže najmlađa baka.

Julija je imala samo 15 godina kada je rodila Anu. Majka, kćer i sada mala Lucija žive u zajedničkom domu. Pridružio im se i 18-godišnji bebin otac. Otac i dalje ide u školu, a nakon nastave brine o prinovi. Maloljetna majka je odlučila da za sada prekine školovanje.