Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč tvrdnjama da je mačka Gisela reinkarnacije njegove pokojne majke, njemački je sud odbio zahtjev 46-godišnjeg Petera Keoniga da mu se odobre posjete mačke u zatvor.


Keonig, koji služi petogodišnju kaznu zatvora zbog oružane pljačke, je budist i ovaj se tjedan pojavio na sudu tražeći pravo da ga mačka Gisela posjećuje za vrijeme izdržavanja kazne 'jer je ona njegova mrtva majka'.

Vezani članci Slika nije dostupna TRENUCI UŽASA Beba puzala prema autocesti: Spasio je bivši zatvorenik Slika nije dostupna Žena i ljubavnica se potukle nasred Sarajeva: 'K****, ja imam djecu s njim!'

Budisti naime, vjeruju kako se ljudi kada umru vraćaju kao životinje. 'Ja znam da je Gisela moja majka. Ona pazi na mene isto kao nekad. Ja je jednostavno moram viđati kao što drugi zatvorenici viđaju svoje supruge i djecu', kazao je Koenig sudu. No, sudac je bio 'nemilosrdan'. 'Iako sud poštuje vjersku slobodu pojedinaca, optuženi nam nije dao nikakav dokaz da je njegova mačka reinkarnacija njegove pokojne majke. I zato moramo odbiti zahtjev'. Ipak, sud je dopustio da za vrijeme izdržavanja kazne mački piše pisma.