Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgledi za pogodak su 1 prema 292 milijuna. Veća vjerojatnost je postati američki predsjednik nego osvojiti taj jackpot, navodi NBC.


Rekordni jackpot od najmanje 900 milijuna dolara izazvao je pravu groznicu u Sjedinjenim Državama uoči proglašenja mogućeg dobitnika u subotu.

Vezani članci Policija gurnula 75-godišnjaka na tlo Širi se nova uznemirujuća snimka: Policajci gurnuli 75-godišnjaka na tlo pa samo otišli Prosvjedi u SAD-u Prosvjednici ispred Bijele kuće, policijski satovi i tisuće na bdijenjima za Floyda: "Ganuo je tolika srca"

Iznos se polako približava milijardi dolara privlačeći sve više igrača Powerball lutrije koja se igra u 44 američke savezne države.

Dosadašnji najveći jackpot iznosio je 656 milijuna dolara, što su podijelila tri sretna dobitnika na lutriji MegaMillions 2012.

Pobjednik subotnjeg Powerballa dobit će na ruke manje od punog iznosa.

Tko pogodi pet brojeva moći će birati između jednokratne isplate od 558 milijuna dolara, umanjene za poreze, ili isplate na rate kroz 29 godina. Većina dobitnika izabere jednokratnu isplatu.

Izgledi za pogodak su 1 prema 292 milijuna. Veća vjerojatnost je postati američki predsjednik nego osvojiti jackpot, navodi NBC. (Hina)