Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gluh, slijep i ima epilepsiju

Rekorder: Titan je najviši pas na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mužjak njemačke doge Titan iz San Diega najviši je pas na svijetu, objavila je Guinnessova knjiga rekorda.

Četverogodišnji Titan je od poda do ramena visok 108 centimetara, a kada bi se u mjerenje uključila i glava bio bi visok 127 centimetara, objavio je glasnogovornik Guinnessove knjige rekorda Stuart Clarkson. Težak je 85 kilograma.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica u Atlantiku, ilustracija - 5 Sve zbog novca Uznemirujuća nova teorija o tome zašto je Titan implodirao: Kako bi uštedio, izvršni direktor napravio loš potez i još se s time šalio Istraga uzroka tragedije podmornice - 4 Poput horor-filma "Zamislite taj užas, strah i agoniju!" Putnici Titana znali su svoju sudbinu minutu prije nego što je plovilo puknulo poput balona: Stručnjak opisao stravične trenutke

No, Titan je, nažalost, bolestan. Od rođenja je gluh, slijep, pati od epilepsije i problema s kičmom. Svakih nekoliko tjedana ide na akupunkturne i kiropraktične tretmane kako bi mu se olakšale tegobe, rekla je njegova vlasnica Diana Taylor. Ona ga je kao štenca udomila iz prihvatilišta za pse u kojem ga je ostavio uzgajivač njemačkih doga kada je ustanovio da je bolestan. Kad šeću plažom mala ga djeca često zamijene za kravu ili konja, uz osmjeh je rekla Titanova gazdarica. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene