Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POVEĆAJTE GRUDI U 34 DANA

Recite zbogom malim grudima - Imajte prirodno dva broja veće košarice

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Teško vam je naći grudnjak s tako malim košaricama? U kupaćem izgledate poput daske? Kupujete haljinu koja skriva vaš prazni dekolte? Stalno nosite neudobne push up grudnjake? Često razmišljate o ugradnji silikona? Imamo sjajne vijesti za vas!

 Ne postoji žena koja ne želi imati prirodno lijepe i bujne grudi
Zato će se većina nježnije populacije obradovati ovoj vijesti. Na tržištu se pojavila prirodna metoda za povećanje grudi. Nova metoda daje zavodljiv dekolte i bujne grudi bez odlaska pod nož i bez opasnih metoda povećanja grudi. Ovog trena možete baciti sve neudobne push up grudnjake i odbaciti ideju o ugradnji silikona. Više vas ne mora biti sram kada se na plaži skinete u kupaći kostim. Moći ćete kupiti komad odjeće koji vam se sviđa, jer će vam svaka dekoltirana haljina i majica savršeno stajati.

Postoji prirodno rješenje za male grudi

Velike grudi simbol su ženstvenosti. Porođaj, dojenje, mršavljenje ili starenje kože dodatno ubrzavaju opuštanje grudi. Zato i nije čudno što je preko 80 % žena nezadovoljno veličinom i izgledom svojih grudi i što je više od polovice njih već isprobalo neku metodu za njihovo povećanje.

Najčešće korištena i najbezbolnija metoda su push up grudnjaci, koji mogu biti jako neudobni, a ispod nekih odjevnih komada i loše izgledati. I plastičnim kirurzima su pune ruke posla – ugradnja silikona danas nije tabu tema i sve više žena se odlučuje na ovaj korak. Ipak, riječ je o bolnoj metodi koja možete imati neželjene posljedice. Također, silikoni u grudima mogu izgledati jako neprirodno i neprivlačno, a nema potrebe za tim jer postoji prirodno rješenje za povećanje grudi.

Tu je i veliki broj suludih metoda poput guranja čarapa u grudnjake ili masaže grudi koja dokazano ne daje nikakve rezultate. Vježbe za grudi su pokazale učinkovitost kada je u pitanju podizanje grudi, ali ni s njima nećete povećati grudi.

Kako onda prirodnim putem povećati grudi? Odgovor na ovo pitanje dali su znanstvenici.

PR PR

Jedinstvena formula na kojoj su znanstvenici radili godinama

Pokušavajući izbjeći bolne i opasne metode kojima se žene danas podvrgavaju da bi povećale grudi, znanstvenici su odlučili rješenje potražiti u prirodi. Godine laboratorijskih istraživanja konačno su dale rezultate koji su iznenadili i same znanstvenike. Kombiniranje jedinstvenih i pažljivo odabranih sastojaka pokazalo je pozitivan učinak na rast tkiva u grudima, a samim tim i povećanje grudi.

Posebna formula od isključivo prirodnih sastojaka tijekom godina je usavršavana i obogaćivana. Testiranjem i ispitivanjem utvrđeno je da ne izaziva štetne učinke niti ostavlja posljedice. Osim jedne – povećanja masnog tkiva u grudima za ljepši i bujniji dekolte! Najbolje od svega je to što se pokazalo da formula daje rezultate u svega 34 dana, s prosječnim povećanjem grudi do 18,7%. Nakon redovitog korištenja uočeno je i da koža grudi postaje elastičnija, mekša i zategnutija, što utječe na čvrstoću grudi.

Sastojci koji povećavaju obujam grudi

Vjerojatno se sada pitate koji to prirodni sastojci mogu povećati grudi… Riječ je kombinaciji sastojaka koji imaju sinergijski višestruk učinak na prsno tkivo: aloe vera, glicerin, kolagen, elastin, sezamovi proteini. Sve ove sastojke u svom najčišćem obliku i točnom omjeru sadrži senzacionalna krema Bust Booster, koja posljednjih mjeseci osvaja hrvatsko tržište. Sve više žena se odlučuje na bezbolno i prirodno povećanje grudi i sve više ih u tome uspijeva zahvaljujući ovoj kremi.

Grudi sadrže velik udio masnog tkiva, koje utječe na njihovu veličinu i teksturu. Povećanjem masnog tkiva u grudima povećava se i obujam grudi. Cilj Bust Booster kreme je upravo taj – povećanje masnog tkiva u grudima. Prednost kreme je što djeluje izravno na problematična mjesta. Nanosi se direktno na grudi i tako potiče rast masnog tkiva u grudima. Zato će vam krema pomoći da dobijete ono što želite čak i ako ste premršavi i ako vas priroda nije obradila oblinama – i do tri broja veće grudi!

PR PR

 

Prirodno lijep, bujan i zanosan dekolte

Znanost potvrđuje: Moguće je povećati grudi prirodnim putem. Moguće je imati bujan i zanosan dekolte bez odlaska pod nož. Moguće je osjećati se savršeno u kupaćem kostimu i dekoltiranim haljinicama bez push up grudnjaka!

Sve to postići ćete redovitim korištenjem Bust Booster kreme, koja sadrži 5 prirodnih (i testiranih!) sastojaka koji:

 Daju veće i čvršće grudi u samo 34 dana
 Poboljšavaju čvrstoću i elastičnost prsnog tkiva
 Doprinose mekoći i njeguju kožu grudi
 Daju zanosan i bujan dekolte
 Povećavaju grudi bez opasnih i bolnih metoda

Zadovoljne korisnice potvrdile su ove učinke. Čak i dame u petom desetljeću života uspjele su povećati čvrstoću i elastičnost grudi. Zato je Bust Booster krema rješenje za SVE koji se ne žele izlagati skupim, bolnim i rizičnim operacijama i ugradnji silikona, a žele čvrste, podignute i oblikovane grudi. Slijedi i iznenađenje za čitatelje ovog članka.

PR PR

Za vas je distributer pripremio 50% popusta na novu kremu za povećanje grudi. Zalihe kreme po promotivnoj cijeni su ograničene te će samo prvih 30 najbržih imati priliku uživati u bujnom i zanosnom dekolteu!

Umjesto 459.97 kn, što je redovna cijena kreme, danas ovo prirodno rješenje za povećanje grudi može biti vaše za SAMO 229.97 kn!

KLIKNITE OVDJE i prirodno povećajte grudi u samo 34 dana >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene