Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prilikom online intervjua agent za modele koji se nalazio s druge strane kamere tražio je od djevojke da se skine kako bi vidio njezino tijelo.


Ukrajinska ljepotica Julia Starykh ispričala je za Mail Online, priču koja je potresla svijet modela i modne industrije u kojem ovakve poslovne ponude nisu novina.

Vezani članci Zabava na radnom mjestu Obožavaju se skidati na radnom mjestu, rad od kuće došao im je kao naručen Slika nije dostupna Slavna pjevačica strahuje za svoju karijeru zbog skandala oko droge

Prilikom online intervjua agent za modele koji se nalazio s druge strane kamere tražio je od djevojke da se skine kako bi vidio njezino tijelo.

Kontroverzan oglas za posao - ako izgledate kao porno diva, to vam je veliki plus!

Veliki broj djevojaka pristane na ovakva snimanja u nadi da će im pomoću pri dobivanju poslova. Tako je postupila i Julia, a kada je ko od majke rođena stajala ispred kamere instantno je posumjala u svoju odluku. Potom je od nje tražio da odglumi scene seksa te da liže svoje prste. Tražila je odustajanje od intervjua.

Agent koji je tvrdio da predstavlja jednu od vodećih svjetskih modnih agencija potom joj je kazao da je cijeli njihov razgovor snimao te zaprijetio ukoliko ne pristane na njegove naredbe da će video objaviti na internetu i poslati svim njezinim poznanicima.

U zamjenu da obriše video tražio je da s njim vodi virtualni seks.

"U tom sam trenutku shvatila da ukoliko pristanem na ovu ponudu moj život je zauvijek uništen. Osjećala sam se odvratno", rekla je Julia.

Odustala je od ponude, a kasnije saznala kako nije jedina kojoj se to dogodilo. Trogodišnjim istraživanjem uspjela je lažnom agentu ući u trag, a ono što je otkrila šokiralo je modnu zajednicu. Žrtve ovog lažnog agenta nalaze se po cijelom svijetu, a neke od djevojaka imaju samo 13 godina.

Kako bi upozorila ostale djevojke na ono što se sve može dogoditi, Julia je odlučila javno progovoriti o ovoj situaciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook