Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osveta djevojke

Promijenio je status na Facebooku u 'single'...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Claire Holley slomljena je srca odlučili zaletjeti se s dečkovim autom u kuglanu u kojoj on radi nakon što ju je ostavio putem Facebooka.

Ogorčena 31-godišnjakinja sjela je u dečkov Ford Focus i zaletjela se kroz staklena vrata kuglane u kojoj on radi prouzročivši štetu od 140,000 kuna.

Pročitajte i ovo Petar Čobanković Velike štete od nevremena Uništena polja, štete na kućama, stradali i nasadi bivšeg ministra: "Ne pamtim da sam ikada vidio vinograde da su ovako bili potučeni" Štete od nevremena - 1 Nevrijeme poharalo zemlju Područje Požege zbraja štete nakon tuče, teško je stanje i na Krku: "Od berbe ove godine neće biti ništa"

Nekoliko sati prije ovog događaja njen dečko Davy je nakon dvije godine okončao njihovu vezu i kojoj su dobili i dijete. Ona ga je nakon toga odvezla na posao i poslala mu SMS poruku u kojoj ga moli da ju ne ostavlja i traži ga da se vrati kući.

Na Facebook je stavila statuse u kojima je pisala kako joj je slomljeno srce i da je u depresiji. Njen bivši dečko ugasio je mobitel kako više ne bi primao njene poruke.

Claire je popila nekoliko čaša vina i votke i nakon toga je sjela za volan automobila njenog tada već bivšeg dečka. Stala je pred kuglanu i pritisnula papučicu gasa do kraja. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Sud je Claire oduzeo vozačku i osudio je na dvije godine uvjetne kazne. Sudac je nije poslao u zatvor jer je, kako je rekao, 'bila u teškom emocionalnom stanju'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene