Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Savršeno poklapanje

Imate kalendar iz 1986.? Vratite ga na zid!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojava nije rijetkost, ali ove su je godine iskoristili proizvođači kalendara i prodavači na eBayu koji imaju stare kalendare.

Ako kojim slučajem na isteku godine ne bacate kalendare ili ste iz nekog razloga sačuvali primjerak iz 1986. godine, možete ga slobodno opet staviti na vaš zid, stol ili bilo koje drugo mjesto na kojem inače držite kalendar.

Pročitajte i ovo Učenici, ilustracija - 2 Praznici u tri dijela Objavljen kalendar za iduću školsku godinu: Učenici u klupama gotovo do početka srpnja Slika nije dostupna kako do mini-godišnjeg? Praznici u Hrvatskoj 2021.: Kada se može spajati?

Naime, 2014. od čijeg se dočeka neki još oporavljaju savršeno se poklapa s rasporedom dana iz 1986. godine.

Dakle - ako u nekom kutu vašem doma leži prašnjavi kalendar iz 1986. otresite ga i vratite na vidljivo mjesto. Osim što će savršeno odgovarati za ovu godinu, isticat će se i svojim retro izgledom.

Ovo preklapanje razveselilo je i proizvođače kalendara pa su neki od njih odlučili reprintati svoja stara izdanja.

I u Pirelliju su odlučili, umjesto novih, u kalendaru objaviti seriju neobjavljenih fotografija modnog fotografa Helmuta Newtona koje su bile namijenjene za 1986. godinu.

Činjenica da su dvije godine iste razveselila je i korisnike interneta koji su stranice za prodaju poput eBaya preplavili kalendarima iz 1986.

Bitno je napomenuti da ova pojava, iako se možda čini neobičnom, nije toliko rijetka. Ako volite planirati unaprijed, pomoću kalendara za 2014. godinu možete organizirati 2025. godinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene