PR
PR Foto: Promo

Od ovog ponedjeljka Pevex prodajni centri rade po novom radnom vremenu.


Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Pevex prodajni centri ponovno su otvoreni za za prodaju cjelokupnog asortimana u radnom vremenu od 7:00-21:00 h od ponedjeljka do subote s pauzom za dezifinciranje prodajnog centra od 13:30-14:30 h. Također, prodajni centri Pevex neće raditi na Međunarodni praznik rada,a 30. travnja centri će raditi skraćeno do 14 sati.

„Naši djelatnici su naša najveća snaga koja nas pokreće u dobrim, ali i u teškim situacijama poput ove koja nas je zatekla u posljednjih 50 dana.
Trudimo se izraziti našu zahvalnost i djelima i zato smo odlučili našim djelatnicima pružiti slobodno poslijepodne da se sa svojim obiteljima pripreme za proslavu Međunarodnog praznika rada “ rekao je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevex.

 Budući da nam je zdravlje djelatnika i kupaca na prvome mjestu, nastavljamo slijediti sve upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i HZJZ, primjenjujući mjere pojačane higijene i svakodnevnog čišćenja svih prostora koji se koriste. Strogo se poštuju mjere socijalnog distanciranja, prostori se redovito provjetravaju i osigurani su punktovi s dezinfekcijskim sredstvima jer kupovina u Pevexu je sigurna kupovina.