Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PEVEX

Radno vrijeme PEVEX prodajnih centara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ovog ponedjeljka Pevex prodajni centri rade po novom radnom vremenu.

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Pevex prodajni centri ponovno su otvoreni za za prodaju cjelokupnog asortimana u radnom vremenu od 7:00-21:00 h od ponedjeljka do subote s pauzom za dezifinciranje prodajnog centra od 13:30-14:30 h. Također, prodajni centri Pevex neće raditi na Međunarodni praznik rada,a 30. travnja centri će raditi skraćeno do 14 sati.

„Naši djelatnici su naša najveća snaga koja nas pokreće u dobrim, ali i u teškim situacijama poput ove koja nas je zatekla u posljednjih 50 dana.
Trudimo se izraziti našu zahvalnost i djelima i zato smo odlučili našim djelatnicima pružiti slobodno poslijepodne da se sa svojim obiteljima pripreme za proslavu Međunarodnog praznika rada “ rekao je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevex.

 Budući da nam je zdravlje djelatnika i kupaca na prvome mjestu, nastavljamo slijediti sve upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i HZJZ, primjenjujući mjere pojačane higijene i svakodnevnog čišćenja svih prostora koji se koriste. Strogo se poštuju mjere socijalnog distanciranja, prostori se redovito provjetravaju i osigurani su punktovi s dezinfekcijskim sredstvima jer kupovina u Pevexu je sigurna kupovina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene