Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Policija odbila zahtjev

Radije u zatvor nego kućni pritvor - uz suprugu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sicilijanski građevinski poduzetnik koji je prebačen iz zatvora u kućni pritvor, zatražio je od policijskih vlasti da ga ponovno vrate iza rešetaka, kako bi izbjegao svađe sa suprugom, izvijestili su talijanski mediji.

30-godišnji Santo Gambino koji je u zatvoru proveo određeno vrijeme, jer je njegova tvrtka protuzakonito odlagala opasan otpad, u zatvoru je imao dovoljno vremena da razmisli o svom zahtjevu. Po povratku kući, Gambino je vrlo brzo odlučio vratiti se u policijsku postaju, zatraživši da ga ponovno smjeste u zatvor kako bi izbjegao prepirke sa suprugom koja ga optužuje da financijski ne sudjeluje u uzdržavanju njihovo dvoje djece.

Pročitajte i ovo Poplava na Siciliji (Foto: AFP) - 6 Snažne oluje haraju južnom Italijom Sicilija pogođena kišama i poplavama: Pronađeno tijelo muškarca, pokušao bježati pred nadirućom vodom, no nije uspio Slika nije dostupna 800 intervencija Proglasili šestomjesečno izvanredno stanje zbog požara, vjeruje se da su mnogi podmetnuti

No policijski dužnosnici ocijenili su da Gambino krši uvjete izdržavanja kazne. Poslali su ga kući, uz savjet da sam izgladi probleme sa suprugom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene