Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio dječaka

Prvi trudni muškarac rodio drugo dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Thomas Beatie, kontroverzni trudni muškarac, rano jutros rodio je zdravog dječaka, svoje drugo dijete.

Izvor blizak paru rekao je kako je 'prirodni porod' prošao u redu te da majka i otac još uvijek nisu odlučili kako će se dječak zvati. Beatleova će supruga Nancy dojiti novorođenće, kao što je to činila i s njihovom kćeri Susan Juliette koja je rođena proteklog lipnja, piše ABC news.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oženio 13-godišnjakinju Majka odahnula kad je čula da joj je sin mrtav: 'Sada sigurno gori u paklu' Slika nije dostupna Ekološki i jeftino V. Britanija: Krematorij grije gradske bazene

>> Suprug rodio, majka doji

Fotografije trudnog Beatiea postala su senzacija i u terenu su obišle svijet, zajedno s naslovima kako se radi o prvom trudnom muškarcu. Rođen kao žena imena Tracy, danas 35-godišnji Thomas Beatie podvrgao se operaciji promjene spola i terapiji testosteronom, no zadržao je reproduktivne organe. Zakonski se vodi kao muškarac otkad je završio tretman testosteronom i otkad su mu kirurškim putem odstranjene grudi.

Batie kaže kako uopće nije dvojio oko trudnoće kada su saznali da njegova supruga ne može ostati u drugom stanju. Protekle godine bračni par Beataie svoje neobično iskustvo podijelio je s javnošu u ekskluzivnom intervjuu  te je tada objavio kako će uskoro postati roditelji još jednog djeteta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene