PR
PR

Da li imate talent i vještinu za unovčavanje kratkoročnih prilika ili imate tendenciju ka metodičnom planiranju unaprijed, striktno se držeći plana dok se ne ispuni?


 Ili pak imate akademski pristup poslu?
Popunite kratak upitnik ispod i saznajte kakva ste zapravo osoba kada je investiranje i preuzimanje rizika u pitanju. Preporučujemo da iskreno odgovorite na sva pitanja radi što preciznijeg rezultata i analize. 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Vezani članci PR Uložite u sebe i svoje znanje: Preuzmite besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica” PR Besplatna e-knjiga svim čitateljima “Kako trgovati cijenom kriptovaluta“

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.