Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva dječaka otkrila su ogromno stopalo koje se raspada u šumi u SAD-u. Pozvali su policiju te se pokušava utvrditi je li ovaj pronalazak dokaz o postojanju Bigfoota.


U američkoj saveznoj državi Massachusetts provode se testovi na misterioznim ostacima pronađenima u šumi, a ona možda pokažu radi li se o Bigfootu, piše Daily Mail.

Vezani članci Spasilački helikopter, ilustracija Strašna tragedija u Austriji: Obitelj se otrovala ugljikovim monoksidom, preminuli dječaci od dvije i pet godina Policija, ilustracija Policija otkrila nove detalje nesreće na Braču u kojoj su stradale tri osobe

Ovo je stopalo pronađeno u šumama Quincyja prošli mjesec. Nakon očevida u šumi, zapanjeni policajci stopalo su poslali na medicinska ispitivanja.

>> Otkriven genom Bigfoota: Nastao križanjem čovjeka i nepoznate vrste?!

'29. ožujka, policijski poručnik Steven Leanues uzeo je stopalo u raspadnom stanju, kojeg su pronašli dječaci u šumi. Policijski šef Frank Alvihiera poslao ga je na medicinsko ispitivanje koje je pokazalo da se ne radi o ljudskom stopalu iako se čini da ima pet prstiju', pišu lokalne novine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook