Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za rasistom

Kiselinom zalio crnkinju koja je šetala 6-mjesečnu bebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija traga za rasistom koji je u sred bijela dana prolio kiselinu po 29-godišnjoj majci koja je šetala sa svojom bebom.

Mlada je majka išla podzemnom željeznicom i gurala kolica u kojima je bila njezina 6-mjesečna beba, kada ju je muškarac, u 40-ima, počeo vrijeđati na rasnoj osnovi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za sada isključeni teroristički motivi Užas u Marseilleu: Američke turistice napadnute kiselinom Slika nije dostupna ISPOVIJEST ZA PROVJERENO Djevojka ga zalila s oko dvije litre kiseline: "Mislio sam da je kipuća voda dok nisam osjetio okus u ustima"

No, nije tu stao. U jednom joj je trenutku po leđima prolio kiselinu. Ona se okrenula prema njemu, a onda joj je još kiseline prolio po prsima, a kiselina je promočila sve do kože.

Mlada majka, porijeklom s Kariba, se oporavlja u bolnici i izvan je životne opasnosti. No, trebati će ići na nekoliko plastičnih operacija. Britanska policija pomoću fotografije napravljene na temelju opisa svjedoka i same djevojke, traga za počiniteljem, bijelcem u 40-im godinama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene