Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi ih dočekati za života

Prodao sve i napravio hotel za izvanzemaljce u zabiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestrpljivo iščekujući dan kada će moći dočekati izvanzemaljce na vlastito sagrađenoj platformi za slijetanje svemirskih letjelica, 70-godišnji Kinez rasprodao je svu svoju imovinu, kako bi ostvario svoj san.

Sve što je imao, Jin Fan je prodao kako bi mogao napraviti platformu za slijetanje izvanzemaljskih brodova na farmi udaljenoj 100 kilometara od grada Daliana, na sjeveroistoku Kine. Ipak, njegov entuzijazam ne dijeli njegova supruga Chen Xiaomei.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

'Prodao je dva stana i ostavio nas da živimo samo u malom stanu od 50 kvadrata. Ipak, on je potpuno predan svom cilju. Nemam srca natjerati ga da odustane', rekla je Chen za China Daily. Njezin suprug je na spomenutoj farmi, površine jednog kvadratnog kilometra uspio sagraditi dvije kuće od blata i cigli, a u njima se nalaze četiri drvena kreveta, veliki stol i pećnica. On je to zamislio kao hotel za izvanzemaljske goste.

Jin sada traži partnere koji bi održavali farmu, fizički i financijski te je koristili kao osmatračku bazu. Jin je inženjer i predsjednik te osnivač društva Dalian UFO Research Society, koje je osnovano 1984. godine. To društvo navodno ima navodno 400 članova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene