Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen i kobni ledenjak

Prodaju se fotografije s 'Titanica'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put u javnosti su se pojavile nevjerojatne crno-bijele fotografije snimljene na 'Titanicu'.

Na aukciju koja će bit održana u New Yorku, prodaju se fotografije snimljene na povijesnom brodu 'Titanic'. Fotografije prodaje obitelj preživjelih putnika prve klase, bračnog para Johna i Nelle Snyder.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica u Atlantiku, ilustracija - 5 Sve zbog novca Uznemirujuća nova teorija o tome zašto je Titan implodirao: Kako bi uštedio, izvršni direktor napravio loš potez i još se s time šalio Istraga uzroka tragedije podmornice - 4 Poput horor-filma "Zamislite taj užas, strah i agoniju!" Putnici Titana znali su svoju sudbinu minutu prije nego što je plovilo puknulo poput balona: Stručnjak opisao stravične trenutke

Naime, tijekom njihova medenog mjeseca, točnije s povratka zadesila ih je 'slavna nesreća'. Johnu su tada bile 24, a njegovoj supruzi Nelli 23 godine. Na fotografijama se vidi ledenjak u koji je 'Titanic' udario.

Nadalje, obiteljska arhiva uključuje i pismo u kojem Snyder opisuje kako ih je te noći probudio snažan udarac te kako život duguje supruzi koja ga je nagovorila da izađu i pogledaju što se dogodilo.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene