Obavijesti Video Pretražite Navigacija
14 godina života nestalo

Probudila se iz kome misleći da je još uvijek tinejdžerica iz 90-ih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se probudila iz kome, 32-godišnja Sarah Thompson je mislila da je 1998. godina te da je još uvijek tinejdžerica. Svog se supruga, kao ni troje djece, uopće nije sjećala.

Sarah je deset dana bila u komi nakon što je podvrgnuta hitnoj operaciji na mozgu zbog krvnog ugruška. Upravo je to razdoblje izbrisalo četrnaest godina njezinih sjećanja. Kad se probudila, vjerovala da su Spice Girls još uvijek na vrhu glazbenih ljestvica, da je Michael Jackson još uvijek živ te da ima samo 19 godina, piše Daily Mail.

Ne samo da se probudila u uvjerenju da su devedesete, već nije ni slutila da se udala te da ima djecu. 'Kada su djeca došla da me vide, nisam imala pojma tko su. Mislila sam da su to tuđa djeca', prisjetila se Sarah. Svoga supruga, također, nije prepoznala, mislila je da je on dio osoblja koji se brinuo o njoj dok je bila u bolnici. 'Uvijek je bio oko mene, tako da sam pretpostavljala da radi za bolnicu', rekla je Sarah.

>> Kad čuje glas svoje zaručnice, budi se iz kome i plače

Pročitajte i ovo Osa imao tešku reakciju Liječnik iz Zagorja umro nakon mjesec dana kome: Ubola ga osa Ilustracija imala je 16 godina Iranska tinejdžerica umrla nakon sukoba s moralnom policijom: Nije nosila hidžab

Njezina majka se trudila da joj objasni kako je to njezin suprug, no ona se nije sjećala nijednog susreta s njim, kao ni njihovog vjenčanja.'Morala sam se ponovno zaljubiti u njega. Vodio me na sva mjesta gdje smo bili otkad smo se upoznali te mi tako pomogao vratiti sjećanja', rekla je Sarah.

Često su pregledavali i zajedničke fotografije kako bi se sjetila detalja iz svog života prije operacije,no ona je imala je dojam da gleda drugu osobu. Ipak, uz silne je napore uspjela vratiti neka sjećanja i ponovno obnoviti svoj život. 'Želim dati nadu drugim ljudima i reći im da je sve moguće preživjeti', dodala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene