Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istraživanje o higijenskim navikama stanovnika većih zemalja svijeta pokazalo se porazno za muškarce u Britaniji. Naime, pokazalo se kako se muški dio 'Otoka' tušira prosječno samo jednom tjedno.


Manje od desetine muškaraca u Britaniji tušira se prosječno dvaput tjedno, što ih je svrstalo na ne baš visoko peto mjesto, iza Australije, Francuske, SAD-a i Meksika, prenosi Daily Express.

Vezani članci Nataša Magdalenić Bantić (Foto: Dnevnik.hr) Zbog Brexita Britanci odlaze iz zemlje: "Dobili su svoje ustaše i partizane. Društvo je sad stvarno podijeljeno" Koncert Prljavog kazališta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prije 30 godina Prljavaci su održali legendarni koncert u Zagrebu, a sada opet pripremaju spektakl

No, istraživanje je pokazalo i kako se ipak obavezno tuširaju nakon odlaska u teretanu, prije odlaska na spoj ili razgovor za posao. S druge strane, iako sami mogu preživjeti bez svakodnevnog tuširanja manje od četvrtine bi ih željelo biti u vezi s takvom ženom. Ljepši spol pak, nije toliko osjetljiv kada se radi o partnerovoj osobnoj higijeni. Čak trećina bi izlazila s osobom koja se ne tušira svakodnevno. I poslodavci su se izjasnili da bi ipak zaposlili osobu za koju znaju da se ne tušira svaki dan, a začuđujuće velik broj ljudi bi čak pojeo i obrok koji je napravila osoba koja se taj dan nije tuširala.