Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da joj ne bi davali cigarete

Prisilna izolacija za orangutanicu pušačicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tori, orangutanica iz zoološkog vrta na Javi u Indoneziji, čuvena po pušenju, uskoro će biti izolirana od ljudi kako bi je se natjeralo da prestane pušiti, objavila je organizacija za zaštitu životinja.

Na internetu je nedavno kružio filmić o Tori, 15-godišnjoj orangutanici, kako puši cigaretu s filterom poput okorjele pušačice.

S čikom među naboranim dugim prstima, taj primat iz zoološkog vrta Solo u središnjem dijelu indonezijskog otoka Java, vidno uživa u čik pauzi, opušten dok mu iz širokih nosnica kulja gusti bijeli dim.

No, životinja će se uskoro morati odreći tog užitka. Kako bi izbjegli da joj posjetitelji zoološkog vrta bacaju već upaljene cigarete, Centar za zaštitu orangutana odlučio je premjestiti Tori na otok u središtu zoo-a, udaljen od ljudi, kazao je koordinator Daniek Hendarto.

‘Zasad smo smjestili čuvara pred njezin kavez kako bismo osigurali da ne puši’, dodao je on. (Hina) 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Anoreksija, stres ili nešto treće? Tori Spelling ima tijelo koje vrišti: Dajte mi jesti! Slika nije dostupna Ipak odustala od bijega Majmunica štapom onesposobila električnu ogradu

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene