Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspavana ljepotica

Evo zašto ne biste trebali zaspati na poslu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naravno da kolege nisu studentu zamjerile što ga je savladao umor, ali isto tako nitko nije htio propustiti priliku da se malo našali.

Nije lako studirati i pritom još pokušavati zaraditi koji dolar u firmi koja traži golemi angažman. Na žalost po mladića imena Kory, nakupljeni ga je umor prije neki dan slomio usred ureda, što su njegove kolege, redom zaposlenici oglašivačke tvrtke Iris Worldwide, odlično iskoristile.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Sirotog su studenta fotografirale, te je samo koju minutu kasnije je uslijedila sveopća zafrkancija na njegov račun, bitka u Photoshopu.

Pogledajte kako je mladić iz Atlante stradao zato što je načas 'ubio oko' na poslu, što ste dogodi kada ste u radnoj sredini okruženi zafrkantom do zafrkanta.

(strelice na rubu slika će vas voditi kroz galeriju)

The intern fell asleep at work.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene