Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4-godišnaj čivava

Princess Abby najružnij pas na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Kathleen Francis odnedavno je vlasnica 'najružnijeg psa na svijetu', 4-godišnje čivave, Princess Abby, koja je tu titulu ponijela na natjecanju organiziranom u Kaliforniji na kojemu se 22. godinu zaredom birao najružniji pas na svijetu.

Princeza Abby drhtala je od straha i hladnoće u naručju vlasnice Kathleen Francis nakon proglašenja pobjednika natjecanja održanog u kalifornijskoj Petalumi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Viši od 414 metara Oboren rekord: Pogledajte najviši stambeni neboder na svijetu! Slika nije dostupna Mali pas, veliki čuvar Zaboravite 'Prljavog Harrya' - tu je čivava!

Njezina ljubimica ima deformaciju kralježnice i stražnjih šapa, a lijevo joj je oko potpuno zatvoreno. 'Bila sam jako iznenađena kada je Princeza Abby pobijedila, jer uopće ne mislim da je tako ružna. Za mene je ona najljepši pas', rekla je Kathleen, kojoj su organizatori uručili ček na 1.000 dolara.

Amerikanka je udomila svoju ljubimicu prije pet mjeseci, dobivši je na poklon od jednoga veterinara, koji ju ne pronašao na cesti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene