Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DUGOGODIŠNJA PRISUTNOST NA EUROPSKOM TRŽIŠTU

PRIMA grupa na prestižnom međunarodnom sajmu u Njemačkoj

Tim PRIMA dizajnera
Tim PRIMA dizajnera PR
Aktualno Galerija Tim PRIMA dizajnera Tim PRIMA dizajnera Foto: PR PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 1 PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 1 Foto: PR PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 2 PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 2 Foto: PR PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 3 PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 3 Foto: PR +10 PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 4 Galerija 1/15 >>
Tim PRIMA dizajnera predstavio je najnoviju kolekciju na prestižnom međunarodnom sajmu M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu. Više od 330 izlagača i ove godine je prezentiralo najnovije trendove i inovacije u industriji namještaja.

Tim PRIMA dizajnera PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 1 (Foto: PR)  

- Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. osmišljena je i dizajnirana s naglaskom na udobnost boravka u domu. Zaobljeno oblikovanje dodatno je naglašeno upotrebom kvalitetnih ispuna ojastučenja i odabirom izuzetno ugodnih tkanina mekih na dodir. Izložili smo najnovije kolekcije box–spring kreveta i blagovaonskih setova te udobnih garnitura za dnevne sobe, rekao je dizajner Luka Dundović opisujući novu kolekciju.

Tim PRIMA dizajnera PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 5 (Foto: PR)

PRIMA grupa već je dugi niz godina prisutna na sajmovima namještaja diljem EU kao predstavnik hrvatskog dizajna i proizvodnje. Sav namještaj osmišljen je u Odjelu razvoja proizvoda koji je, uz vlastitu proizvodnju, omogućio brzu reakciju na sve potrebe tržišta i uvođenje novih kreativnih rješenja. Dugogodišnja prisutnost PRIMA grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim širenjem izvoznog tržišta.

Tim PRIMA dizajnera PRIMA grupa - Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. - 10 (Foto: PR)

- Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima klupa i stolica, što je do nedavno bilo rezervirano samo za krevete i udobne garniture dnevnih soba. Preslikali smo ideju ugodnog boravka u blagovaonske setove, zbog čega je vidljiv pomak i u oblikovanju stolica - šira sjedišta, džepićasta jezgra u sjedištu i odabir materijala, pojasnio je Dundović.



Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene