Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobil u drugom planu

Prijeti im zatvor jer su sapunali jedni druge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorici mladića iz Australije prijeti zatvorska kazna jer su u jednoj lokalnoj autopraonici svoj automobil željeli oprati - goli.

Dvojica 19-godišnjaka i dvojica 23-godišnjaka platili su cijenu od 17 australskih dolara kako bi u lokalnoj autopraonici mogli oprati svoj automobil. No, umjesto uobičajenog pranja, mladići i njihove djevojke priredili su pravi show za osoblje i ostale korisnike autopraonice. Oni su se skinuli do gola, umjesto automobila nasapunali jedni druge i igrali se lovice oko automobila, a njihove su ih djevojke za to vrijeme fotografirale. Ubrzo je stigla i policija. Uhićeni su i optuženi za eksponiranje i nedolično ponašanje na javnom mjestu. Na sudu će se pojaviti 14. prosinca, a osim novčane prijeti im i zatvorska kazna. 

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene