Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije ga zadovoljila'

Prijavio prostitutku pa platio 900 eura kazne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Norvežanin platio je kaznu od 8.000 kruna kazne nakon što je otišao na policiju i prijavio prostitutku koja ga, prema njegovom mišljenju nije - zadovoljila.

28-godišnjak iz norveškog grada Tromsa je zaboravio na novi zakon, koji je stupio na snagu u siječnju, a koji zabranjuje 'kupnju seksualnih usluga', prenose norveški mediji. Tim je zakonom propisano da svaki Norvežanin 'ulovljen' u plaćanju za seks, bilo u Norveškoj ili u inozemstvu, mora platiti vrlo visoku kaznu ili ide u zatvor na 6 mjeseci. 28-godišnjak je morao platiti 8.000 kruna, što je oko 900 eura.

Pročitajte i ovo Barentsburg - 3 O jednom se ne govori Ruski grad na europskom otoku zaleđen u vremenu: "Nekada je taj dan bio prijateljski, a sad se događaju čudne stvari, nisam to vidio 25 godina“ Ilustracija Biskup se ispričao Crkveni seks-skandal! Svećenici se uz viagru družili s muškom prostitutkom, zabava je toliko izmakla kontroli da je pozvana hitna, ali i policija

'Muškarac je prostitutku, navodno Ruskinju, prijavio policiji jer je smatrao da nije dobio uslugu koju je platio. Nisu se mogli dogovoriti oko cijene pa je žena otišla a on je ostao 'kratkih rukava' iako joj je već dao dio novca', kazao je policajac Kurt Pettersen.  

Mislite li da bi i u Hrvatskoj trebalo uvesti zakon koji kažnjava i korisnike seksualnih usluga?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene