Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan Norvežanin platio je kaznu od 8.000 kruna kazne nakon što je otišao na policiju i prijavio prostitutku koja ga, prema njegovom mišljenju nije - zadovoljila.


28-godišnjak iz norveškog grada Tromsa je zaboravio na novi zakon, koji je stupio na snagu u siječnju, a koji zabranjuje 'kupnju seksualnih usluga', prenose norveški mediji. Tim je zakonom propisano da svaki Norvežanin 'ulovljen' u plaćanju za seks, bilo u Norveškoj ili u inozemstvu, mora platiti vrlo visoku kaznu ili ide u zatvor na 6 mjeseci. 28-godišnjak je morao platiti 8.000 kruna, što je oko 900 eura.

Vezani članci Cjepljenje, ilustracija I oni će kombinirati: Norveška će cijepljenima AstraZenecom dati drugu dozu nekog drugog cjepiva Slika nije dostupna Strava na norveškoj plaži: Gotovo 20 tona uginule ribe

'Muškarac je prostitutku, navodno Ruskinju, prijavio policiji jer je smatrao da nije dobio uslugu koju je platio. Nisu se mogli dogovoriti oko cijene pa je žena otišla a on je ostao 'kratkih rukava' iako joj je već dao dio novca', kazao je policajac Kurt Pettersen.