Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I ispod natpis: homoseksualac

Prijatelj mu na leđa tetovirao penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi se danas odlučuju na tetoviranje. No što kada završite s tetovažom 40-centimetarskog penisa na leđima, a ispod piše da ste homoseksualac.

To se dogodilo jednom 25-godišnjem muškarcu, koji je želio tetovažu simbola Yin i Yang. 'On uopće nije žalio tetovažu, ali je na nagovor svog prijatelja i majstora tetoviranja odlučio imati jednu. Odlučio se za simbol Yin i Yang i nekoliko zmajeva. Za vrijeme tetoviranja, treći prisutni muškarac je govorio kako tetovaža izgleda odlično. Nakon obavljenog rada, majstor mu je savjetovao neka tetovažu ne izlaže suncu te da je ne pokazuje nikome nekoliko tjedana. Što mu se zapravo dogodilo, shvatio je tek kada je tetovažu pokazao obitelji', rekao je detektiv Paul Malcom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hrabrost ili ludost? Ova država nudi nudi besplatan javni prijevoz, ali ima neobičan uvjet na koji neće puno ljudi pristati Slika nije dostupna Foto: Rasječeno je lijepo? Prosudite sami

>> Bizarna uspomena: Tetovaža sa sinovim pepelom

Protiv australskog majstora tetoviranja pokrenut je kazneni postupak. Odstranjivanje tetovaže će stajati 1430 eura, piše Queensland Times.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene