Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vitalna starica

Prestala pušiti nakon punih 95 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleskinja Winnie Langley pušila je punih 95 godina i odlučila prestati 'jer joj okus cigareta više nije toliko fin'.

Winnie, koja je nedavno napunila 102 godine, počela je pušiti 1914. kada je imala samo sedam godina. 'Tada su svi pušili pa sam i ja da se uklopim. Nitko nije govorio o zdravstvenim poteškoćama ili nešto slično. Pušila sam 95 godina a sada više ne pušim jer mi jednostavno ne paše', kazala je za Daily Mail te dodala kako misli da je izbjegla rak pluća zato što ne uvlači dim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razotkrio ga DNK SILOVAO ŽENU OD 101 GODINU, A SAD SE BRANI 'Da sam je htio silovati, sigurno bih ponio kondom' Slika nije dostupna 'Ma ništa posebno' Proslavila 100-ti rođendan: Promijenila je pet država

Nadživjela i sina

Od svog prvog 'dima' te davne 1914., Winnie je prosječno pušila pet cigareta dnevno što znači da je tijekom života popušila više od 170.000. Unatoč tomu nadživjela je supruga Roberta koji je umro 1968., pa čak i sina koji je umro prije četiri godine u dobi od 72. 'Posljednjih sam godina ipak malo smanjila i zapalila tek svakih nekoliko dana nakon večere. Liječnici su mi rekli da se sad ne moram ni truditi prestati jer ako nisam dobila rak do 102. vjerojatno ni neću, nasmijala se Winnie te dodala kako unatoč tomu što je prestala smatra da su pušači danas u potpunosti diskriminirani: 'Cijena cigareta je suluda, a zabrana pušenja je zaista nešto gnjusno. Ljudi bi trebali moći pušiti gdje god žele'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene