Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan kanadski zubar traži misterioznu ljubav svog života, te je prešao više od osam tisuća kilometara kako bi pronašao Irkinju s kojom je prije godinu dana razgovarao tek na dvije minute.


Sandy Crocker sljedeća će četiri tjedna pretraživati Irsku za svojom crvenokosom ljepoticom koju je nakratko upoznao 9. srpnja 2011. u An Teach Bia café u Ennistymonu, piše Daily Mail.

Vezani članci Srbija: Pokušala ubiti muža nožem pa doživjela prometnu, ilustracija (Foto: Getty Images) Zarila mužu nož u leđa pa pokušala pobjeći autom i zabila se u stup Samar Badawi (Foto: AFP) Tvit o jednoj ženi pokrenuo je veliki međunarodni sukob kojem nedostaje samo vojni dio

Iako je s njom razgovarao tek nakratko, želi je ponovno vidjeti. 'Stali smo u Ennistymonu kako bi nešto pojeli. Primijetio sam da odlazi i tada sam nakratko pričao s njom. Pitao sam je kako doći do klifova Moher', ispričao je Sandy.

>> Poljupci ljubavnika koji su zaustavili promet!

'Napuštao sam Irsku sljedeći dan, tako da nisam vidio smisao u tome da razmijenimo kontakte. Ali nakon što je otišla, odlučio sam da to ipak trebam učiniti. Brat i ja smo je počeli tražiti. Pretraživali smo grad jedan ili dva sata i nismo je mogli pronaći. Kasnije te noći vratili smo se te smo je ponovno tražili. Ali nismo je uspjeli pronaći', ispričao je Sandy.

Nakon što se vratio kući u Kanadu, ova zubar nije mogao prestati misliti na djevojku. Prošli je mjesec odlučio vratiti se u Irsku na mjesec dana kako bi je pokušao pronaći.

'Nikada nisam prestao misliti na nju, pa sam se odlučio vratiti. Ako je tako suđeno, možda ću je ponovno sresti na ulici ili negdje u trgovini', smatra Sandy.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook